asfalt 439 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Urodziłeś się wczoraj, że nie kojarzysz Projektantów czy właśnie PMM? Obstawiam, że tak aids'u i dalej słuchasz tego swojego łubudubu. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=cX6xXWqhFf0 ciężko będzie przebic Weathermana, ale Cats & Dogs zapowiada się co najmniej dobrze Edytowane 5 września 2011 przez 44bronx 2 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Ktoś kto ma ksywki Wężu i Głowa nie może być brany na poważnie, aczkolwiek z mega wacków w tym kawałku awansowali na przeciętniaków + fajny bit adasia. Szczecin to imo Jimson, Łona i Bonson. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Jimson to Słupsk, jakby to obecnie nie było. Ja tam lubię Sobotę i jego bangery, a Głowę za Projektantów, PMM o wiele mniej, ze względu na Węża. A ze Szczecina dodałbym jeszcze Projekt Nasłuch, Remka, a i ostatni album Tymiego & Roki mi się podoba, chociaż wiadomo, że skille jeszcze muszą poprawić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 [media='']http://www.youtube.com/watch?v=BOVqAd-CKCo&feature=player_embedded#![/media] Jaram się! Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Urodziłeś się wczoraj, że nie kojarzysz Projektantów czy właśnie PMM? Obstawiam, że tak aids'u i dalej słuchasz tego swojego łubudubu. oczywiście, że kojarzę. Po prostu, według mojej opinii, wcześniej nic nie pokazali. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Przeciez pmm sa slabi :< Rowniez jaram sie bengerkami od soboty. Dobry, dyskotekowy styl jest naprawde kozacki <Ok> No bo nie mowicie chyba, ze na melanzach do wódy leci łona czy jimson :> // aa, z najnowszych nowosci, jezu na slizgu napisal ze juz plyta w calosci nagrana Jaram sie i czekam na 'pan kolczasty lp' <ok> Edytowane 6 września 2011 przez FARMEROS Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Na dodatek legal! Też czekam, bo ma nietypowy, fajny styl. A jeszcze z nowości to ostatni album Jedi Mind Tricks wyjdzie 25.pażdziernika 2011. Na produkcji zabraknie Stoupe'a, będą za to Shuko, C-Lance i inni. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Nowy solar/białas wypasiony dość. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Na dodatek legal! Też czekam, bo ma nietypowy, fajny styl. A jeszcze z nowości to ostatni album Jedi Mind Tricks wyjdzie 25.pażdziernika 2011. Na produkcji zabraknie Stoupe'a, będą za to Shuko, C-Lance i inni. Jakoś nie wyobrażam sobie JMT bez Stoupe'a. Wymienieni wyżej producenci spisali się świetnie na krążku Heavy Metal Kings, ale jednak bity Stoupe'a mają niepowtarzalny styl i klimat, toż to filar JMT. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Rowniez nei wyobrazam sobie jmt bez stoupe'a. A bedzie jus allah na majku? Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Będzie. Tracklista: 01. Intro 02. Burning the Mirror 03. When Crowds Descend Upon You feat. Demoz 04. Fuck Ya Life feat. Blacastan 05. Imperial Tyranny (eat. King Magnetic 06. Design in Malice feat. Young Zee & Pacewon 07. Weapon of Unholy Wrath 08. Target Practice 09. Carnival of Souls 10. Willing a Destruction Onto Humanity 11. Chalice feat. Chip Fu 12. Bloodborn Enemy 13. The Sacrilege of Fatal Arms 14. Street Lights Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Jak to bez stoupa? Ale i tak się jaram bo to koty są. Słabych utworów nie mają Urodziłeś się wczoraj, że nie kojarzysz Projektantów czy właśnie PMM? Obstawiam, że tak aids'u i dalej słuchasz tego swojego łubudubu. oczywiście, że kojarzę. Po prostu, według mojej opinii, wcześniej nic nie pokazali. Bo wcześniej mieli trochę inne płytki. Typowe hardcorowe bengery. Ale szczerze mówiąc imo się odnajdują w tym stylu. Te płytki poprzednie stoją na wysokim poziomie tylko po prostu trzeba się tym jarać. Nie każdy lubi słuchać uliczników rapujących o imprezach. Nowa płytka ma być ambitniejsza, refleksyjna. Głowa na bank się sprawdzi. Węża się trochę obawiam, bo szczerze mówiąc tak naprawdę będzie to jego debiut w takiej koncepcji, ale jak go spotkam na osiedlu i sobie pogadamy to widać, że kumaty typ więc może da rade. Ja PMM się jaram i szczerze mówiąc wiem, że 3 płytka gó.wniana nie będzie. 3 płyta o tym samym byłaby zwyczajnie nudna a i popyt jest większy na te ambitniejsze rapy. Sęk w tym, że PMM miał utwory które dawały energię do życia, bujały na domówkach i szkoda mi, że w tym roku tego nie będzie. Ja tam jednak typom strasznie kibicuje i trzymam kciuki. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Jak to bez stoupa? Ale i tak się jaram bo to koty są. Słabych utworów nie mają No o tak: On October 25th, JMT unveils its seventh studio album, Violence Begets Violence through Vinnie Paz's own imprint, Enemy Soil. JMT fans can expect more of the uncompromising, unrelenting brand of hardcore rap music that has attracted legions of some of the most loyal fans in indie music. The 14-track album features appearances from Vinnie Paz's Army of Pharoahs crew members and others while JMT producer, Stoupe, hands over production duties to a new wave of talented producers honed on the JMT sound, but set on taking a fresh take on a classic formula. Chcą dać pokazać młodym co umieją. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) słuchałem tylko tak pobieznie Servants in heaven, kings in hell. polecacie coś jeszcze? A na płytkę czekam, bo amerykańskie podziemie zawsze spoko. W tym miesiącu jeszcze nowy Evidence. Edytowane 6 września 2011 przez Pelipe Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) polecam stronke www.undergroundhiphop.com od lat z niej korzystam i wyszukuje nowosci,i staroci. mozna odsluchiwac walki. nie zapomne jak pod koniec lat 90 tych siedzielismy z kumplami u mojej matki w biurze i czekalismy az sie jeden wal zbuferuje po kilka minut. http://undergroundhiphop.com Edytowane 6 września 2011 przez Sqtr78 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 słuchałem tylko tak pobieznie Servants in heaven, kings in hell. polecacie coś jeszcze? A na płytkę czekam, bo amerykańskie podziemie zawsze spoko. W tym miesiącu jeszcze nowy Evidence. obczaj dyskografie, jeśli podoba ci się wymieniony przez ciebie album to sprawdzaj resztę, bo warto. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Może wreszcie lamusy ogarną, że to żaden murzyn (sic!) Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Premier jak zawsze pozamiatał Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Pelipe, tylko jedna plytke (pobieznie) znasz jmt? SZEJM ON JU Violent by design, legacy of blood i 'a history of violence' sprawdzaj natychmiast. Nie mow, ze la koka nostry i ill billa tez nie slyszales :[ PRZECIEZ TO JETS PIER,DOLNIECIE Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 'History of Violecne' to ich najsłabsza płyta (nie znaczy, że jest zła), w pierwszej kolejności proponuję sprawdzic wsio przed tym albumem. Wracając do Eva, nie przypominam sobie, żeby było: http://www.youtube.com/watch?v=R6987o-h3JI Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 ahahahahaha Co za komizm, czuje duza rotacje w esce i innych muzycznych telewizjach. Na czworce juz ponoc smiga. Jestem zawiedziony, plastik jak ch,uj Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 [media=''] [/media]Rozpier.dol! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Dobra nie pjerdol farmer, ogarne. A Premier imo żadnej petary nie dał, nigdy mnie nie jarał zresztą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi