Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Text : Gural, Fokus Muzyka : Donatan Kamera : Mateusz Rędzioch Montaż : Piotr Frątczak
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Text : Gural, Fokus Muzyka : Donatan Kamera : Mateusz Rędzioch Montaż : Piotr Frątczak umiem czytać, ale w żaden sposób nie odpowiada to na moje pytanie.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Też to zauważyłem po napisaniu posta Więc się tak nie spinaj, bo Ci się maczeta stępi.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l http://youtu.be/F-NUJAktJEs ICP?! Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez asfalt
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Też to zauważyłem po napisaniu posta Więc się tak nie spinaj, bo Ci się maczeta stępi. dlaczego nie widać Twoich editów? edit: coś mi się po(pipi)ało a o ,maczety się nie martw, są zawsze gotowe do akcji :] Edytowane 19 kwietnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Jak nie widać jak widać. a racja. to do usunięcia. Edytowane 19 kwietnia 201212 l przez _lukas_
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l słabo, że Vin Laden nie zapodał tu nawet zwrotki. No i LCN bez Everlasta to trochę lipa.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l nowa płyta ICP trafi do sklepów 14 sierpnia. siedemnasto trackowy główny albumu zatytułowany might death pop będzie dostępny w trzech wersjach kolorystycznych, a do każdej z nich dołączony zostanie inny bonusowy krążek: czerwona - covery klasycznych rapowych, rockowych i popowych numerów czarna - 64-minutowy numer o du.pach na modłę klasycznego too $horta biała - album z i odrzutami z albumu i remiksami od mike e. clarke'a na albumie gościnnie opróczy psychopathic family: tech n9ne, hopsin, three six mafia, całe geto boys (o_O), swollen members, kottonmouth kings, krayshawn, lil wyte i fred durst. JESTEM KU>RWA POD WRAŻENIEM - DOWN WIT THA CLOWN & DATS 4 LIFE YO! Edytowane 20 kwietnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDDgzqWE0eM Pezetowi Microsoft dał hajs, żeby wypromował SkyDrive i taki wałek nawinął.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l mi się nie podoba, ale ja nigdy za nim nie przepadałem - spróbowałem dać jeszcze jedną szansę i ledwo przebrnąłem przez płytę. spoko numer otwierający z gościnnym udziałem morgana freemana ;D. Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l no ja też właśnie raczej randomowe kawałki boba lubiłem, single z nowej nie były złe, ale przez poprzednią płytę właśnie nie potrafiłem przebrnąć. Tak patrzyłem przed chwilą na tracklistę i zastanawiałem się czy to TEN Morgan Freeman
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l dość popowy album, sporo śpiewu, numer z taylor swift xD, irytująca maniera zachowana. jak kogoś jara to niech targa, ja spasuje.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l no bob to zawsze spora dawka popu i to raczej takiego miałkiego (choć Airplanes z Emem i Hailey było bardzo dobre, głównie ze względu na za(pipi)istą zwrotkę Shady'ego), ale co się spodziewać po bobie, jak Slaughtersi nagrali coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=NV24IaOQ-RU Album pewnie rozj.ebie, ale ten singiel kupa straszna
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l zaje.biste, nie słyszałem wcześniej . dla cee-lo to szacunek jeszcze od czasu goodie mob, a jego ostatnia płyta to jedna z najlepszych rzeczy jakie przytrafiły się popowi ostatnimi czasy. chociaż hook koło trzeciej minuty przypałowy, nie powiem.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l no ten mostek jest okrutny, Slaughterhouse nie pasuje mi pod takie beaty i refreny kompletnie. Cee-lo jest ok, ale ten refren mu nie wyszedł, beat też paskudny i plastikowy.