Skocz do zawartości

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

No nie pisz, że Milczmen to nie jest dla Bisza konkurencja. Single Bisza póki co bardzo dobrze ale na całość trzeba jeszcze trochę poczekać.

Póki co to jedyna konkurencja jak dla mnie pod tym względem w tym roku. Małe szansę na zmianę, ale kto wie. Szczególnie, że ma być nowy Zeus czy też Projekt Nasłuch, którymi się jaram. Jest jeszcze mała szansa, że wyjdzie w tym roku producencka Szopsa (trakclista wstępna mega), ale to raczej w styczniu będzie. A całość od Bisza już za 9 dni, więc nie tak długo :D

Edytowane przez Robak

No nie pisz, że Milczmen to nie jest dla Bisza konkurencja. Single Bisza póki co bardzo dobrze ale na całość trzeba jeszcze trochę poczekać.

Póki co to jedyna konkurencja jak dla mnie pod tym względem w tym roku. Małe szansę na zmianę, ale kto wie. Szczególnie, że ma być nowy Zeus czy też Projekt Nasłuch, którymi się jaram. Jest jeszcze mała szansa, że wyjdzie w tym roku producencka Szopsa (trakclista wstępna mega), ale to raczej w styczniu będzie. A całość od Bisza już za 9 dni, więc nie tak długo :D

Producencka Szopsa wyjdzie najpewniej w przyszły roku więc pierwsze miejsce 2012 to Laik/Bisz. kwestia osobistych preferencji imo bo w Polsce reszta jest w ch.uj za ich poziomem. Poniekąd też zachwyty nad płytą Szopsa ( bądź tracklistą) ;) wynikają z tylu kawałków Bisza i Laika na niej. Dobrze, że przypominasz że Wilk już za 9 dni, trzeba zamawiać więc;)

http://youtu.be/3rwUaq0ViUw

Mimo, że to zwrotka gościna u Pink można to tu wrzucić. Warto zauważyć, że Slim odszedł od idei "darcia ryja" i dał spokojną zwrotkę, która (imo) nie powala - flow oczywiście nie do podje.bania, klasa sama w sobie. Jak zachowa taki styl to nowy album, który gdzieś już się pewnie robi będzie piękny :)

(pipi) to się nadaje do beki z raperów :confused:. skąd on się urwał? wiem, że to jakiś ziomeczek jurasa z treningów, ale z czymś takim to za dużo się nie ugra. marny misz-masz eminema z mf doomem + kompletny brak skillsów. chociaż w tym kraju to nigdy nie wiadomo.

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
  • Minusik 1

(pipi) to się nadaje do beki z raperów :confused:. skąd on się urwał? wiem, że to jakiś ziomeczek jurasa z treningów, ale z czymś takim to za dużo się nie ugra. marny misz-masz eminema z mf doomem + kompletny brak skillsów. chociaż w tym kraju to nigdy nie wiadomo.

Ziomek Sokoła ze Śródmieścia PŁD. Generalnie ja tam typa śledzę i mi wyjątkowo podpasował z najnowszych odkryć (obok np. Entero z NTK). Ma dużo fajnego, oryginalnego materiału na yt. http://www.youtube.c...?v=1huLjWTtnnk. lub

Generalnie może nie jest jakoś wyje.bany w kosmos, ale to oryginalny świeży raperzyna. Skillsy przyjdą z czasem. Nie zapominajmy, że te single są z jego debiutu. W dodatku podoba mi się to, że wjeżdża na dziwne bity, które są dosyć trudne do zaje.bania. Edytowane przez asfalt
  • Plusik 2