Skocz do zawartości

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

A KaeN nie jest z Nowego Sącza czasem?

Jest ale z tego co mi wiadomo teraz urzęduje w WWA

ale tutaj nie ma za grosz oryginalności. tak jak mówiłem image mf dooma/sido + klimaty eminema z czasów przebicia się do mainstramu (no ku.rwa nawet tank-topy nosi i grób kopie na klipie :D). no i debiut legalny a poziom rapu przykry,

No jeśli tak mówimy to masz rację. Chodziło mi o oryginalność jeśli chodzi o Polskę. Generalnie wszystko co jest w Polsce było już w USA, ale ja nie uważam, żeby wzorowanie się na kotach ze stanów było złe. Fakt faktem, że drugiego takiego rapera w Polsce nie ma i gościa traktuję jako miłą odskocznie od aktualnego mainstreamu w PL.

Jeden z gorszych kawałkow 3wymiaru, w ogóle beka z tego donatana zaprosic 31 raperów z czego 3/4 to wacki

VNM-a, Pezeta, Małpę, Kaczora, Kajmana, Sokoła, Onara, Trzeci Wymiar, Tego Typa Mesa, Ry23, Palucha, Chadę, Tomasza Knapika, Jareckiego, Cirę, BRK, Gurala, Borixona, Shellera, Rafiego, Miousha, Słonia, Piha, Tedego, Hukosa, Sitka, B.R.O., Pelsona, Z.B.U.K.A, Ero

Bisz rozje.bał

Do Milczmen nie porównam, bo nie słyszałem. Nadrobię jak już mi Wilk zejdzie z pętli. Póki co nie zanosi się na to za szybko.

Pomijam już warstwę liryczną, bo wiadomo było że Bisz dostarczy wersy na najwyższym poziomie, ale Panowie jakie tu są nuty. Rozpływam się. Są wolniejsze i szybsze numery, ale najbardziej zaj.ebiste jest to, że nie ma tu tracków z dupy albo zapychaczy. Można popłynąć z beatami albo wsłuchać się w często auto-refleksyjny tekst. Dla mnie bajka.

No i oryginała mam. 35 zł w Empiku. Wydanie normalne, brak rewelacji, oprawa graficzna na +, w środku jakieś wiersze od Bisza - nie czytałem póki co, zawiesiłem się na płycie ;)