Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ras & Tort - Mau Wowie EP

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Ej, może nie nowości, ale dopiero teraz zlukałem, że Jedi Mind Tricks wydali w 2011 płytę. Jakieś info czy warto zasysać? W sumie i tak jej poszukam, ale może jakieś opinie wpadną.

Opublikowano

Jest ok, ale do geniuszu poprzednich (nie licząc tej z 2008 bodaj) jest daleko mimo wszystko warto.

Opublikowano

A mi się za bardzo nie podoba. Przesłuchałem ze 3 razy i nie mam ochoty wracać nie licząc 3-4 kawałków.

Machine Gun Kelly - Lance UP: The Album też już można znaleźć. Sporo znanych tracków, ale tych dobrych i generalnie bardzo dobry album. Banger na bangerze. Będzie katowanie na zmianę z Macklemorem. A, miło też się zaskoczyłem nowym Paluchem. Nigdy za typem nie przepadałem, ale nowy album daje radę, szczególnie bity.

Opublikowano

JMT średnie niestety, głównie z powodu braku stoupe'a i tragicznej formy jus allaha.

Ja mogę polecić RICANstruction China, album jest naprawdę mocny, dla mnie top 5 tego roku

Opublikowano

dlatego napisałem ''top 5'' ;) Leszcz wyje.bał gagę z albumu bo nie pasowała do konceptu, a niejeden raper obciągnąłby za taki feat

Opublikowano

paluch nowy średni strasznie - 3-4 numery warte ponownego pochylenia się nad nimi w tym jeden singlowy. nie ma bangierów na miarę red bulla z płyty która przedefiniowała polski hip-hop na zawsze.

Opublikowano

Kto w ogóle słucha poznańskich wacków?

Opublikowano

normalni ludzie na polskich osiedlach. wyjdź czasem z psem czy coś to usłyszysz z okien.

Opublikowano

KaeN już wyszedł. Płyta lepsza niż oczekiwałem.

Tutaj jest trzeci:

Opublikowano

normalni ludzie na polskich osiedlach. wyjdź czasem z psem czy coś to usłyszysz z okien.

U mnie na wsi nie ma osiedli ;(

Opublikowano

beka ze snoopa juniora

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=SnjXwqB3mG8

Płytka już śmiga po sieci. Mimo, że nie ma Clamsa na bitach, to polecam sprawdzić.

Opublikowano

Macklemore-Ryan-Lewis-The-Heist-Album-Artwork1-7569.jpg?fm=jpg&q=65

W ch.uj dobra płyta

Opublikowano