tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 ! ! ! http://www.youtube.com/watch?v=NcsZzUPWqgk zaje.bisty numer, znacznie odstający od całości po pierwszym odsłuchu to czołówka roku Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 florence z asapem, to licze na taki rozpie,rdol, jak z Lana Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 FINALLY!!!! 20.12.12 PREMIERA POPEK MONSTER (OFFICIAL INFO FROM PROSTO!!!) ! ! ! Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KfBA2Xr3FJQ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 szkoda trochę. ten tytułowy numer z ostatniej płyty to mega pozytywny był. takie prosty rap dla dobrych chłopaków z ulicy. myślę, że tu się szykuje coś podobnego jak z wwo swego czasu. chłopaki nagrają dwie oddzielne płyty a bilon potem pójdzie w techno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 [*] NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 17. Zjedz Skręta (feat. Żary) 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ZAKRYWAM WIEKO STAWIAM KAMIEŃ NA NIEGO Jak dobrze, że się rozpadają. Niech nie wracają nigdy. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 przeciez Rozi Ty nawet 1 ich numeru nie slyszales Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Słyszałem. Nawet kilka. To było najgorsze i NIGDY, ale to NIGDY nie zrozumiem ich fenomenu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 bo to trzeba żyć robić to żeby wiedzieć Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Oczekuję od rapu nieco więcej jednak. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 więcej niż życia? czyli czego? śmierci? myślę, że podobnie jak większość twoich słuchaczy. 3 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 (edytowane) z rozim problem jest nastepujacy KIEDY TY (pipi)A ZROZUMIESZ ZE RAP NIE POLEGA TYLKO NA SUPERMEGANOWOCZESNOSCI/ULTRA TECHNICZNYCH WERSACH/BYCIU SYNEM ZNANEGO RAPERA/BECE Z RAPU/UBIERANIU SIE W KOSZULKI Z KIESZONKA NA KLACIE czlowieku wez wynos sie z internetu bo twoja "JAWIEMFSZYSKOI HEJTUJEM" postawa wku,rwia tylko ludzi. Tez nie slucham hemp gru, ale potrafie zrozumiec ich fenomen. /// jeszcze jedna rzecz, JAK MYSLISZ KAMILQ, DLACZEGO WSZYSCY W KOLO CIE HEJTUJA? nie (pipi)a dlatego, ze jestes 'wyjatkowy i wszyscy w internecie to chu,je', tylko dlatego ze jestes pie,rdolonym balwanem, wszystko co piszesz jest pisane w sposob lamerski, wprawiasz wszystkich w beke. a teraz napisz, ze mam ból dupy, ze 'zawsze wszystko wiem najlepiej', zebym 'wypie,rdalal' albo jakas inna miernote zawistniku nie widze innej riposty z twojej strony Edytowane 11 grudnia 2012 przez FARMEROS 2 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Hemp Gru było dla mnie zawsze najniższym poziomem, jaki mógł reprezentować rap (HG to poziom Firmy, RPK itp.) i nigdy nie zrozumiem jak można się tym jarać. Po prostu mam dość wyczulony 'zmysł rapowy' i staram się słuchać czegoś bardziej ambitnego i nietypowego. Jaranie trawki i prawilniackie przekazy mnie nie rajcują. I nie hejtuję (nienawidzę tego słowa) wszystkiego, tylko to, co w mojej opinii jest marne. Szkoda, że nie byłeś taki 'anty' przedtem, jak udawałeś (chyba?) kolegę. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) tu byla dluga riposta ale przez przypadek kliknalem bakspejs i mi sie skasowalo w kazdym razie, krotko -nie ze Cie nie lubie, po prostu pierd,ole slabych (czek czek dys folołap) Po prostu mam dość wyczulony 'zmysł rapowy' i staram się słuchać czegoś bardziej ambitnego i nietypowego. Jaranie trawki i prawilniackie przekazy mnie nie rajcują. Jaranie trawki i prawilniackie przekazy podane w mily sposob, z jajem I EMOCJAMI to fajniejsza opcja niz przerost formy nad trescia. ZWASZKA nie byłeś taki 'anty' przedtem, jak udawałeś (chyba?) kolegę. patrz co napisalem pod myslnikiem Rozi, rozroznijmy gadanie o (pipi)ach, zyciu i jakichs innych kocopolach z tym co ludzie pisza na forum PUBLICZNYM chetnie nawet bym pogaworzyl, zapytal jak tam zyjesz i wogle bo nie mam problemu z tym po prostu zalewa mnie pieronska ku,rwica (co rzadko sie zdarza w moim przypadku jesli chodzi o internet) jak widze twoje wynurzenia w internecie rozumisz? Edytowane 12 grudnia 2012 przez FARMEROS Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Rozumiem. Ale co ja poradzę. Może będzie lepiej. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Rozi ty pokemonie :______D Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 tu byla dluga riposta ale przez przypadek kliknalem bakspejs i mi sie skasowalo w kazdym razie, krotko -nie ze Cie nie lubie, po prostu pierd,ole slabych (czek czek dys folołap) Po prostu mam dość wyczulony 'zmysł rapowy' i staram się słuchać czegoś bardziej ambitnego i nietypowego. Jaranie trawki i prawilniackie przekazy mnie nie rajcują. Jaranie trawki i prawilniackie przekazy podane w mily sposob, z jajem I EMOCJAMI to fajniejsza opcja niz przerost formy nad trescia. ZWASZKA nie byłeś taki 'anty' przedtem, jak udawałeś (chyba?) kolegę. patrz co napisalem pod myslnikiem Rozi, rozroznijmy gadanie o (pipi)ach, zyciu i jakichs innych kocopolach z tym co ludzie pisza na forum PUBLICZNYM chetnie nawet bym pogaworzyl, zapytal jak tam zyjesz i wogle bo nie mam problemu z tym po prostu zalewa mnie pieronska ku,rwica (co rzadko sie zdarza w moim przypadku jesli chodzi o internet) jak widze twoje wynurzenia w internecie rozumisz? pozwolę się wtrącić - przecież HG nie ma nic z rzeczy, które wymieniłeś. Bez hejtu, ale oni dukają do mikrofonu jak dzieci czytające tekst na głos w podstawówce, o emocjach nawet nie wspomnę, bo bilon nie wie nawet co to jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi