Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Buka - "Wspaniały widok na nic interesującego" - roz(pipi)!

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Z Buka jest tak, ze swit zywych trupow byl zaje,bisty, pozniej opowiesci z miasta fatum byly nawet spoko. Wszystko co zrobil pozniej zaczelo robic sie KURE,WSKO chu,jowe.

Z nowosci, to wyciekl ill bill do internetow nowy jakos ostatnio

malolat dal kawalek z takimi chu,jowymi hasztagami ze az zal tu wrzucac

wyszedl kawlaeczek z kolabo, ale jest sredniawy mocno   http://kollabo.pl/mp3-music/albums/395/song_id/1918

vnm nawet sponio zwrotka

tu jest naprawde kozacki bicior i nawet sobota spoczko

Opublikowano

vnm zazwyczaj ma sponio zwrotki, a bill już dawno jest w necie, ale jakoś się nie wkręcił, muszę dać jeszcze szanse. w ogóle, bille, pazy itp zamulają jakoś ostatnio

Opublikowano

Te sztosy od małpy to z jego najnowszej płyty? Bo nie wiem czy ściągać je na hdd czy czekać na płytkę.

Opublikowano

Te sztosy od małpy to z jego najnowszej płyty? Bo nie wiem czy ściągać je na hdd czy czekać na płytkę.

Skała może będzie na jakimś projekcie, ale nie na solówce. Sztorm to luźny kawałek.

Opublikowano

odsłuch Elliminati:

No rozpjerdol straszny, nie ma słabego tracka w sumie. Mam nadzieję, że jutro w empiku dostanę.

Opublikowano

dobry ten ten nowy tede.

Opublikowano

Tede na ripicie. Póki co część z bengerami, drugiej nie ruszam, bo nie tego na chwilę obecną szukam.

Opublikowano

Nowy Papoose już w sieci.

Papoose-The_Nacirema_Dream-2013-H3X