Opublikowano 31 sierpnia 201410 l nie. ale sprawdzam regularnie feed nekrownika i przeprowadza zmasowaną ofensywę wyciągania rąk do ludzi z którymi nigdy nie nagrywał, albo nie nagrywał dawno. będzie zarówno numer ze slainem jak i z całym LCN \m/.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l nic nie wiadomo. ale założył konto na vine, wyciąga rękę to tych raperzyn których sobie fani zażyczą i rozdaje płyty za darmo na fejsbuku. polecam tego użytkownika.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l no oby jak najwięcej niespodzianek, a jak najmniej winipazów i tym podobnych zamulaczy
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l z pazem będzie też. Wiadomo, kółko wzajemnej adoracji musi być, przez to boję sprawdzic slainea
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l dobra, chodzi mi ogólnie o ill billów, pazów, aotp i resztę nagrywająca od kilku ładnych lat to samo na tych samych bitach. po co necrusowi paz na albumie to ja nawet nie
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l nikt nic nie pisał o albumie. nekrus rozsyła bity i propozycje współpracy w różne strony i bynajmniej nie po to żeby skompilować album z featami.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Reginald zachęca do wstrzykiwania marihunaen, a w klipie występuje fajny królik.
Opublikowano 3 września 201410 l https://soundcloud.com/atlaspeak/flying-lotus-feat-kendrick-lamar-never-catch-meFlyLo x Kendrick <3
Opublikowano 6 września 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=yj7IhnD2H60 Już jakiś czas temu wypuścili, ale widzę, że nikt nie wrzucał. Trochę głupio mi to mówić jako psychofanowi Rap Addix, ale czekam na mixtape PRO8L3MU bardziej niż na TrueSzczurs
Opublikowano 6 września 201410 l jako psychofan pro8l3mu czekam na album pro8l3mu bardziej niz na cokolwiek w rapie aktualnie <ok>
Opublikowano 7 września 201410 l O, o, o ja też czekam niecierpliwie. Najlepszy rap w Polsce bez kitu.
Opublikowano 14 września 201410 l Orzeu z projektu nasłuch nie zyje. JA PYERDOLE, a tak czekalem na druga plyte