Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W złą strone idzie, bardzo złą :/

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

nie. ale sprawdzam regularnie feed nekrownika i przeprowadza zmasowaną ofensywę wyciągania rąk do ludzi z którymi nigdy nie nagrywał, albo nie nagrywał dawno. będzie zarówno numer ze slainem jak i z całym LCN \m/.

Opublikowano

nic nie wiadomo. ale założył konto na vine, wyciąga rękę to tych raperzyn których sobie fani zażyczą i rozdaje płyty za darmo na fejsbuku. polecam tego użytkownika.

Opublikowano

pokaż mi jakiś kawałek rona z vin ladenem. chętnie posłucham.

Opublikowano

dobra, chodzi mi ogólnie o ill billów, pazów, aotp i resztę nagrywająca od kilku ładnych lat to samo na tych samych bitach. po co necrusowi paz na albumie to ja nawet nie

Opublikowano

nikt nic nie pisał o albumie. nekrus rozsyła bity i propozycje współpracy w różne strony i bynajmniej nie po to żeby skompilować album z featami.

Opublikowano

Reginald zachęca do wstrzykiwania marihunaen, a w klipie występuje fajny królik.

Opublikowano

jako psychofan pro8l3mu czekam na album pro8l3mu bardziej niz na cokolwiek w rapie aktualnie <ok>

Opublikowano

O, o, o ja też czekam niecierpliwie. Najlepszy rap w Polsce bez kitu.

Opublikowano

Orzeu z projektu nasłuch nie zyje. JA PYERDOLE, a tak czekalem na druga plyte