Opublikowano 5 października 201410 l Gdzie jest temat o nowej plycie FlyLo? Rozp**rdol jes grany W sumie srednio pasuje do dzialu z rapem, murzyn laczy stylistyki, ale na you're dead jego konikiem sa jazzowe jazdy Edytowane 5 października 201410 l przez Sugan
Opublikowano 5 października 201410 l ale na you're dead jego konikiem sa jazzowe jazdy nic dziwnego skoro jego ciotka to alice coltrane
Opublikowano 5 października 201410 l We wcześniejszych rzeczach też było słychać u niego jakieś elementy jazzu, ale nowy album to next level pod tym względem
Opublikowano 5 października 201410 l Nowy flying lotus faktycznie zaj.ebisty, lepszy chyba nawet od cosmogrammy, to może być AOTY.
Opublikowano 7 października 201410 l Tylko mi sie wydaje ze You're Dead jest zbyt glosno nagrane? Tzw loudness war Edytowane 7 października 201410 l przez Sugan
Opublikowano 7 października 201410 l Polecam np. przyciszyć odtwarzacz. Też nieźle działa na ten problem.
Opublikowano 7 października 201410 l Faktem jest, że album gra bardzo głośno, ale loudness war to to nie jest raczej, bo wszystko gra bardzo ładnie. Płyty nagrane w tzw loudness war brzmią raczej jak chu.jowo zmixowane i wszystko się zlewa.
Opublikowano 9 października 201410 l Nowy mega talent wśród producentów - Metro Boomin który produkuje już między innymi dla Young Thug i Future. 28 pażdziernika Mixtape - Monster Dwa kozackie kawałki. Polecam. I nowy kozak Edytowane 9 października 201410 l przez Jerome
Opublikowano 10 października 201410 l Nowy album Keyshia Cole tez juz od 2 dni w sklepach. IMO najlepszy kawalek, za(pipi)isty. Stargate na bicie.
Opublikowano 10 października 201410 l Gejma nie słuchać, kaszana i syf. @up Byłyby kozackie, gdyby te niedojeby rapujące.
Opublikowano 10 października 201410 l Future akurat jest spoko jak wali jak za starych czasow - dirty. Thug tez czesto ok, tu mi sie widzi. Edytowane 10 października 201410 l przez Jerome
Opublikowano 10 października 201410 l Gejma nie słuchać, kaszana i syf. @up Byłyby kozackie, gdyby te niedojeby rapujące. No ja po samej trackliście jak wyszła jakiś czas temu wiedziałem, żeby tego nie sprawdzać. Choć Bigger than me spoko singiel. A Quick jak?
Opublikowano 11 października 201410 l z tego nowego albumu slyszalem cztery numery i srednio mi podeszlo, z quicka zas znam tylko klasyczne safe+sound i jakies pojedycnze tracki z innych plyt :v