Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 536,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Wrzucałę już.

Opublikowano

na to bym nie liczyl, bo od paru laaadnych lat noon sobie cisnie beke z pezeta i raczej nie zyja w ziomalskich stosunkach

Opublikowano

Nowe Wu-Tangi już wyciekły.

Opublikowano

Young Fathers warto przesłuchać dyskografię? Widziałem tylko jakiś nowy singiel na spotify wstawili Rozi co sądzisz.

Opublikowano

Słuchałem kiedyś kilku kawałków i nie spodobało mi się. 

Opublikowano

Kto nie słuchał, a jara się klimatycznymi bitami Noona (pierwsze dwa Pezety, Grammatiki), to niech sprawdza płytkę HV/Noon i goście. Ktoś tu gdzieś w HHC wrzucał chyba kawałek z Eldo, jeden z najlepszych z płyty, ja od siebie wrzucę :

Raperów z płytki można nie lubić, ich skillsy mogą budzić zastrzeżenia (chociażby taki Jotuze), ale te biciki w większości pyszne.

Opublikowano

Posłuchacie kawałka z Eldo (który jest fajny) i możecie nie włączać całej płyty. Nuda, nuda, nuda.