Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Nowy Lupe Fiasco i Joey Bada$$ już krążą tu i ówdzie.

Opublikowano

wiem ze pewnie hehe i nikogo polski rap, ale 'oldskulowy' bons i soulpete na produkcji? Ja to łykam mocno

Opublikowano

Nic nowego w ostatnim czasie nie wydał, a o jakimkolwiek nowym projekcie cisza.

Opublikowano

Kiedyś mówił, że zajmuje się już tylko reżyserką.

Oby nie.

Opublikowano

wow, reżyserka, artysta tak bardzo :doge:

Niech się jeszcze modelingiem zajmie.

Z drugiej strony czy można nawijać 4. z rzędu płytę o gwałtach, ruch.aniu zwłok, wciąganiu prochów rodziny? Niby można, ale o ile na Bastard był kop świeżości, a Goblin ugruntował pozycję młodego Tylera na scenie, tak Wolf jest jakiś taki bez polotu.

Dla przypomnienia er classico od Tylera:

Ten beat, ten storytelling, 5/5

Opublikowano

oby tak, bo to co ostatnio wydawal bylo karygodne 

Wolf niby był karygodny? Porządny album, a co najważniejsze (dla mnie nie), to przystępny dla większego grona odbiorców. Karygodny to był według niektórych Goblin, no ale to trzeba lubić ten styl.

Opublikowano

Bonsoul leprzy, hehe.

Opublikowano

xD ale serio, muzycznie Bastard i Goblin gów.no obesrane. Gdyby nie warstwa muzyczna to bym słuchał

Opublikowano

Bastard > Goblin > Wolf, niestety tendencja spadkowa. Chociaż żadna z tych płyt mi nie wchodzi w całości w sumie, zdarzało mu się nagrać świetne kawałki (She, Yonkers <3), ale przesłuchanie całego albumu to trochę wyzwanie.

BonSoul lepszy.