Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 539,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

uuuu moc

Trochę średniawka

Ten McCartney nieźle. Co jeszcze od niego sprawdzić?

Czy to jest prowo?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie, to jest serio.

Opublikowano

To posłuchaj tego

Revolver.jpeg

Opublikowano

Jaki kasztan XDDD

Opublikowano

Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie

Opublikowano

PREMIERA: Mam zaszczyt, zaprezentować Wam, singiel i teledysk promujący najnowszą płytę AeSPe Na końcu drogi donikąd. Utwór Nowe Jeruzalem feat. Mateusz Fitkowski ( prod. JDK ), to opowieść o depresji, schizofrenii przyjaźni i walce o lepsze jutro. Za klip odpowiedzialna ekipa saltyskills.com, za muzykę niezawodny JDK, promocję rozkręca Jarosław Kostrzewa i Social Label. Płyta do odsłuchu w sieci w ciągu najbliższych dni. Szukajcie AeSPe, na dobrych portalach rapowych ! AeSPe to artysta z Dąbrowy Górniczej, który na koncie ma min. wygrany konkurs wytwórni maxflo - experyment underground, 4 miejsce konkursu Street Level Jarocin, czy finał Kodex 5. Już w ciągu najbliższych dni na stronie artysty pojawi się odsłuch całej płyty !

https://www.youtube.com/watch?v=Zwb4po8ok9Y...eature=youtu.be

Opublikowano

Nowy Breezy z T-Raww, bedzie wspolny album. Kawalek swietny, beat super na lato. Swietny.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

9nsYjdz.jpg

Wyciekło.

Edytowane przez PATRYG

Opublikowano

Big Szon też.

Opublikowano

Opublikowano