Skocz do zawartości

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wezyr pie.rdoli bardzo mocno, ale i tak pietnascie razy mocniej poniewieral mna w tym roku run the jewels 2  :sorcerer:

//a nie w sumie rtj 2 to 2014 to w sumie racja, lepszy rap w tym roku jak kendrik jeszcze nie nadszedl

Edytowane przez FARMEROS
Opublikowano

maka iwdze nie na na czasie, kilka dni temu wyszedl tyler, ma nawet kanyego na ficie xDDDDD

nie jestem wielkim fanem tpab ale to najlepsza rap plyta w 2015 zreszta wielkiej konkurencji nie bylo

Opublikowano

Błędnie zakładacie, że Wasz gust jest obiektywny i wyznacza trendy. Największa beka z blubera, który przygodę z rapem zaczął pewnie od 50 centa.

dobra nie pogrążaj się bardziej pajacu

Opublikowano

BO TY ADAM WOLISZ ZACHWYCAĆ SIĘ BEZBEKAMI POPKAMI

PS. TO PRAWDA NAJPRAWDZIWSZA

Opublikowano (edytowane)

jasne ze zachwycam sie bezbekami popka

chwila moment, porownanie

gruby-mielzky-czasem-widze.jpg

gruby hipokryta-cw.el pluje na donguralesko a pozniej wydaje u niego plyte

sluchalem ze trzy kawalki i w ch,uj sie nie jaram typem, powinni zdelegalizowac a conajmniej kopac po twarzy

r-600,0-n-1081675V3Jg_popek_monster_pope

PIE.RDOLONY KRÓL KU.RWA ZYCIA. KILOGRAMY DRAGOW, TYSIACE NA KONCIE, KILOGRAMY ZLOTA NA SZYI I TYLE DZI.WEK ZE JA PIE.RDOLE. PRZY TYM ROBI MUZE Z DYSTANSEM I JEST W CH.UJ WIELKI, WIEC ROBI POPLOCH I POSTRACH. MIELONOWI WYJ.EBALBYM W RYJ, PRZED POPKIEM BYM UCIEKAL

kwestia rozwiazana mam nadzieje

ps. post 4 tysiace, tak po ch.uju

Edytowane przez FARMEROS