Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Opublikowano

6ix9ine wypuscil bardzo udany i swiezutki mixtape. 

Opublikowano
W dniu 23.02.2018 o 12:35, krupek napisał:

Przesłuchiwał ktoś już nowy album Ostrego?

będę miał po niedzieli, jak się uda to limitkę.

Opublikowano

Oglądałem w Empiku, fajne wydanie, ciekawy kartonik. Najpierw chyba wolę odsłuchać sobie gdzieś. Liczę na to, że na Spotify będzir na dniach.

Opublikowano

Logic wypuścił nowy mixtape, Bobby Tarantino II.

268x0w.jpg

Przyznam że jedynka bardziej mi się podobała, tu jest troszkę schematyczniej choć parę kawałków (Contra, 44 More) mega mi wchodzi. No i wers Wiza Khalify w Indica Badu goty.

Opublikowano

Opublikowano

Ale to jest dobry numer i bardzo spoko płyta.

Opublikowano

Jaki sztos! 2 dni i już 4,5m wyświetleń + 1 miejsce na ytbie.

Opublikowano

Ehhh emrat, typ co nawija 'jestem chudym typem ale glos mam gruby', niech on przestanie nagrywac bez kitu

Opublikowano

ja pier.dole jakie łaki ugh 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Serio warto tego mesa sprawdzac? Bylem kiedys sajko, ale zaczal odjezdzac juz troche w tekstowa grafomanie i dalem sobie spokoj. Te trzy kawalki singlowo-klipowe tez mi srednio podeszly.

Opublikowano

Mes praktycznie bez gości, sam robi nietuzinkowe beaty (czasem nawet słychać gdzieś vaporwave) i leci w klimatach starego Mesa: wspominki, melanże, rozkminy. Tak jak od przełomu Kandydatów i Żbików miałem Mesa za pretensjonalnego dupka, tak tu wrócił na dobry klimat. Polecam sprawdzić Kule z Bukszpanu, fajny story telling.