Opublikowano 24 lutego 20187 l W dniu 23.02.2018 o 12:35, krupek napisał: Przesłuchiwał ktoś już nowy album Ostrego? będę miał po niedzieli, jak się uda to limitkę.
Opublikowano 25 lutego 20187 l Oglądałem w Empiku, fajne wydanie, ciekawy kartonik. Najpierw chyba wolę odsłuchać sobie gdzieś. Liczę na to, że na Spotify będzir na dniach.
Opublikowano 10 marca 20187 l Logic wypuścił nowy mixtape, Bobby Tarantino II. Przyznam że jedynka bardziej mi się podobała, tu jest troszkę schematyczniej choć parę kawałków (Contra, 44 More) mega mi wchodzi. No i wers Wiza Khalify w Indica Badu goty.
Opublikowano 26 marca 20187 l Ehhh emrat, typ co nawija 'jestem chudym typem ale glos mam gruby', niech on przestanie nagrywac bez kitu
Opublikowano 26 marca 20187 l Serio warto tego mesa sprawdzac? Bylem kiedys sajko, ale zaczal odjezdzac juz troche w tekstowa grafomanie i dalem sobie spokoj. Te trzy kawalki singlowo-klipowe tez mi srednio podeszly.
Opublikowano 26 marca 20187 l Mes praktycznie bez gości, sam robi nietuzinkowe beaty (czasem nawet słychać gdzieś vaporwave) i leci w klimatach starego Mesa: wspominki, melanże, rozkminy. Tak jak od przełomu Kandydatów i Żbików miałem Mesa za pretensjonalnego dupka, tak tu wrócił na dobry klimat. Polecam sprawdzić Kule z Bukszpanu, fajny story telling.