krzysiek923 1 594 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 ja pierdole, zbuku x the game, zbyt śmiesznie xd pamiętam jak się tede mało nie spuścił, że był w usa i stał tam kilka metrów od niego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Płaczę, jakbym się cofnął 10 lat wstecz, takie to dobre: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Ale ta nowa płyta Reto rozjebie. i zesraj się spaślaku bo to jest #1 na czasie na Youtube. xd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Raczej rzadko sięgam do polskiej sceny, ale uwielbiam ten makaroniarski klimat Tuzzy. Tutaj akurat sam Benito, ale jest vibe którego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Dobra a teraz na serio w kwestii nowości. Bez żadnych spin ani wojen - łączy nas miłość do muzyki! "Aniele 2023" właśnie wjechało a Wy cisza? Spoiler xddddddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ja pierdole to już 25 lat od czasu premiery "wiedziałem że tak będzie" Molesty. Miałem wtedy 15 lat i na słuchawkach na walkmanie w szkole leciało w kółko. Wczoraj wyszła uaktualniona wersja. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Sir Mich chyba z Jackiem za bardzo odlecieli. ;( https://glamrap.pl/tede-i-marcin-miller-z-boysow-hip-hop-na-dlugo-nie-zostal-odzyskany/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dla mnie się podoba taka zabawa muzyką. Zasadniczo bitowo to podobnie do tego co michu robił na disco noir, które jest sztos płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 ktoś jeszcze oprócz mnie słucha rapu w 2023? w 2022 pamiętam że mocno męczyłem earthgang, jid, joey bada$$ i cam'rona z a-trakiem... i to była moja muzyka letnia, takiej szukam wybrałem topkę 2023, wszystko poniżej leci od premiery na powtórzeniach, miejsca 5-2 bez kolejności nie lubię kolejkować: billy woods, obecnie chyba najlepszy raper jaki jest lloyd banks i zakończenie wspaniałej trylogii, nie wiem jak on złapał ten oddech po tylu latach madlib x muggs x meyhem 3M, wspaniały album oddisee, każdy zna miejsce 1 jednak jest wyraźnie zaznaczone, bo to muzyka letnia na rower albo do samochodu, której szukam zawsze w życiu ten Larry June to tak wolno leci swoją gadkę, że można rzec nudziarz ale niech mnie piorun pierd*lnie chciałbym być takim cool nudziarzem Alchemist te swoje melodyjki gra, że można je puszczać w filmie marynarskim, tak te gitarki płyną, mój album roku co jeszcze na wycieczkę rowerową w słoneczny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 W dniu 4.06.2023 o 12:00, Ken Adams napisał: miejsce 1 jednak jest wyraźnie zaznaczone, bo to muzyka letnia na rower albo do samochodu, której szukam zawsze w życiu ten Larry June to tak wolno leci swoją gadkę, że można rzec nudziarz ale niech mnie piorun pierd*lnie chciałbym być takim cool nudziarzem Alchemist te swoje melodyjki gra, że można je puszczać w filmie marynarskim, tak te gitarki płyną, mój album roku O Ty chuju bobrze, ale to jest dobre gówno letnie W dniu 4.06.2023 o 12:00, Ken Adams napisał: co jeszcze na wycieczkę rowerową w słoneczny dzień? Wszystkie "Saturation" od Brockhamptonów, "Piñata" od Madgibbsów, "Ramona Park Broke My Heart" od Winsa Staplesa, ale to wszystko znasz, OCZYWIŚCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza
shoegaze 44 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 rozi matole, widzę, że od czasów slizgu nic się nie zmieniło i nadal nie potrafisz dostrzec nawet najprostszego ciągu przyczynowo-skutkowego, o zebraniu się na jakąkolwiek myśl wykraczającą poza generator banału nie wspominając. oczywistym jest, że typiarzowi wyżej chodziło o albumy debiutujące w roku sygnowanym cyframi 2 0 2 3, a ty mu wyjeżdzasz z najbardziej oklepanymi starociami w historii wszystkich oklepanych staroci, po co nie wiem, jak ugryźć tę osobliwą nomenklaturę i zdefiniować „letniaczki”, ale w moim przypadku letniaczki są po prostu wszystkim tym, co od strony formalnej nosi znamiona rapowania i jest słuchane podczas wykonywania codziennych aktywności w towarzystwie dodatniej temperatury i słońca za oknem - bez względu na ramy stylistyczne toteż scaring the hoes bezsprzecznie top 1 (peggy tydzień temu w progresji <3 za(pipi)isty kontakt z publiką, sytuacyjne anegdotki, mrok, bangery, spoko nagłośnienie i dwóch małolacików lecących wszystko od deski do deski z pamięci przede mną), glockoma 2, glorious game, zelooperz fajna płytka, gumbo, ways of knowing, redveil aka najlepszy nastolatek od czasów earla też coś tam nagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 W dniu 8.06.2023 o 00:47, shoegaze napisał: rozi matole Ale bomby prawdy lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 mocny kandydat pewniak do ulubionych albumów 2023 Lubię takie albumy grupowe (kolejny dobry przykład to revenge of the dreamers III od dreamville ale to stare). Nie ma na takich nagraniach czasu na nudne przemyślenia i trudne koncepty, tylko jest chwila żeby pokazać swój styl i to właśnie panowie (plus jedna pani) z Drumwork robią na tej płycie zajebiście. Cieszy, że muzycznie, odbiegają te brzmienia od macierzystych nagrań z obozu Griselda. Co bardziej cieszy, to to, że jest coraz mniej mordowania i rabowania pośród mroku szarych ulic w lirykach tych piosenek, chociaż wiadomo, że trochę jest, bo o czym mają chłopaki rapować jak nie o kluczach, które nie otwierają żadnych drzwi. Wysoka ocena ode mnie, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Lupe Fiasco to nerd ale to już było wiadomo dawno: Spoiler dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 edit - miało to byc w "polecam..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Kurde, co my mamy, 2007? Ale fajnie buja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi