Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Ja tam Patryka muzyke lubie. 1 Cytuj
Szermac 2 707 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Jebaniec znowu to zrobił, szykuje się kolejna jego najlepsza płyta xD 1 Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca siedzi mi ta piosenka od paru dni, fajny leniwy teledysk Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Natrafiłem przypadkowo, ale to obowiązkowa lektura dla staruchów. Wzgórze powróciło, przynajmniej na chwilę, ale bez Zajki i oczywiście Radoskóra. Pierwszy klip to nowy track, a drugi to dokument z jego tworzenia. Peace! 1 Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Kto z uzytkownikow forum o grach dla dzieci psxextreme.info nadal slucha rapu w 2024? To moze ja zaczne, kilka albumow z 2024 wartych przesluchania, bez kolejnosci, za to z wyraznym faworytem: Da Beatminerz Spoiler Blu & Evidence Spoiler Common & Pete Rock Spoiler Freeway & Jake One Spoiler Jamal Gasol & Cedar Law$ Spoiler Awon & Phoniks Spoiler LL Cool J & Q-Tip (absolutna topka ostatnich lat, masterpiece) Spoiler Bardzo dobry rok w rapie dla boom(bap)erow. Zapraszam do podzielenia sie wlasnymi faworytami i odkryciami. Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Mutant Academy czyli kolektyw zasilany miedzy innymi przez takie jednostki jak Fly Anakin, Koncept Jack$on, Henny L.O. czy Foisey, nie do przegapienia Ciekawostka MF Doom Madlib remiks i kolejny kandydat do albumu roku niezawodny duet Blu i Exile Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Uroczy rodzimy akcent w outro tego albumu nikomu nie znanego rapera Philmore Greene, taka fajna ciekawostka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi