Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Edytowane przez Qvstra

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 536,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Mistrz wrocil z przekazem.

Opublikowano

Ciezko bedzie mial chlopak, bo go psychofani Magika zjedza.

Opublikowano

Daje rade, kopiuje Maga bo jest w końcu jego kopią.

Nie wiem jak wy ale te 10lat wstecz myslalem sobie ze za(pipi)iscie bedzie jak mlody dorosnie i w koncu po tych -nastu latach uslyszymy wcielenie Maga. I oto po 15latach można posłuchac sobie jego syna, który naśladuje jego flow, styl i ma bardzo podobny głos. Ja to kupuje i czekam na jakiś traczek z Fokusem i Rahem. No i mam nadzieję, że nie bedzie jednak brnął w robienie psychorapu bo to z kolei średnio mu idzie, nie ten czas już i jak słusznie ktoś gdzieś napisał - żeby robić autentyczny psychorap trzeba być autentycznie zrytym, a tu chyba byłoby to nieco na siłę.

Opublikowano

Aem dobre prowo :)

earl nie wiem czy nie za bardzo poplynal w lo-fi, chuj, i tak rozpierdoli. Dobry rok w rapie

Edytowane przez Sugan

Opublikowano

Jeszcze cieple video. Prod.Kanye

Za(pipi)isty kawalek dlugo juz jest moim dzwonkiem w tel :Coolface:

Edytowane przez Jerome