Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 542,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Beczka z tych polskich raperów z pod żabki. Wieś, brak stylu, kserują zachód. Nie wiem jak można słuchać tej biedy. Produkcja i Beaty jeszcze gorsze.

Sądzę, że twoje zdanie i egzystencja obchodzą jakieś 2% userów tego forum. :lol:

Opublikowano

Beczka z tych polskich raperów z pod żabki. Wieś, brak stylu, kserują zachód. Nie wiem jak można słuchać tej biedy. Produkcja i Beaty jeszcze gorsze.

Sądzę, że twoje zdanie i egzystencja obchodzą max 2 userów tego forum. :lol:

fix'd

Opublikowano

ghostface-killah-twelve-reasons-to-die-i

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

ASAP Rocky :banderas:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

The Gold Album za(pipi)isty. Jeden czy dwa kawalki odstaja, ale reszta tworzy razem za(pipi)ista calosc. Polecam.

Opublikowano

Widać po ocenach jaki zayebisty.

Opublikowano

Widać po ocenach jaki zayebisty.

Oceny nikogo. Widzialem wczesniej oceny i nic mi po nich, bo album do tej pory 5 razy obadalem i jest swietny. Produkcja swietna, tematyka mi pasuje :coolface:Swietne jest to, ze album to jakby jedna wspolna calosc - plynie i slucha sie swietnie. Do tego na wakacje jak znalazl.

Opublikowano

Najlepszy album tego roku?

Opublikowano

A dzis myslalem sobie, ze mnie ktos o to zapyta :o Szczerze to sa dwa swietne albumy w calkiem innych klimatach. Ciezko powiedziec, oba za(pipi)iste.

Opublikowano

To posłuchaj, to rozkaz żołnierzu!!!!11

Opublikowano

Sprawdzałem, wynudzilem się :< People Hear What They See mi się bardziej podobało.

Opublikowano

jego albumy zawsze ciut przynudzają, co nie zmienia faktu, że jego bity grają bardzo przyjemnie, a i rapersko chłopak się podszkolił, świetnie składa. dla mnie nowy album jest jego najlepszym.

Opublikowano

E6kHhvQ.jpg

Mam już.

Edytowane przez Rozi