Opublikowano 3 października 20159 l wyszlo calkiem niedawno, ale polecam bo mega mixtape //Wujaszek szczegolnie sprawdzaj, bo kiedys o g-funk pytales :> Potwierdzam, przedwczoraj ściągnąłem i przez pół dnia leciało na ripicie. Edytowane 3 października 20159 l przez Robak
Opublikowano 3 października 20159 l BDF - jak na Słonia średni album, ale metalowe remixy robią robotę lepiej niż normalne wersje.
Opublikowano 3 października 20159 l Cala plyta jest z metalowymi remixami? Jak tak, to slucham. Pierwszy numer poki co nie nastraja optymizmem
Opublikowano 3 października 20159 l Jest płyta z 15 numerami na bitach Creona i spółki, a bonusowo dorzucone jest 7 numerów w tym stylu. Chyba tylko #negatywnyrap jest spartaczony w klimacie metalu, reszta trzyma poziom, a Martwy Remix jest lepsze od asłuchalnego oryginału.
Opublikowano 3 października 20159 l Slyszalem z 5 tych remixow i jedynie martwy nadaje sie IMO do przesluchania, reszta do kosza
Opublikowano 11 października 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=DJAM2GpiQj0 Guess who's back. No i drugi dysk Game'a jest już.
Opublikowano 30 października 20159 l Polecam nowy album Future z Drake - What a time to be alive. Cudo Edytowane 30 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 10 listopada 20159 l https://soundcloud.com/haleek-maul/sets/prince-midas-1 Młody dał album.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Nowy Freddie Gibbs już do znalezienia w internecie. Piękny album, będzie pewnie długo zapętlany przeze mnie.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Polecam nowy album Future z Drake - What a time to be alive. Cudo Rodeo juz mi sie troche przejadlo,wiec teraz wlasnie sie przerzucilem na ten album co podales wyzej i na old school. Kurde Rodeo to jedno z najlepszych albumow jakie wyszlo w tym roku.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Nowy Freddie Gibbs już do znalezienia w internecie. Piękny album, będzie pewnie długo zapętlany przeze mnie. Jeden z lepszych albumow, jakie slyszalem w tym roku. P E T A R D A, uzytkownik Robak ma racje