Opublikowano 27 marca 20187 l Nowy Mes mocne 7/10, jako psychofan. Szału nie robi, ale tragedii też nie ma.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l edit: Bartus byl pierwszy. :* Edytowane 4 kwietnia 20187 l przez Gość
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l Sorry, ale dla mnie wykorzystanie motywu Metallica z płyty mojej najukochańszej "Ride the Lighting" jest posunięciem paskudnie chu,jowym, którego nie mogę przeżyć i od wczoraj, gdy to ujrzałem już NIE SZANUJE taco i qubonafajd. Tak, wiem, niektórym to zwisa, ale mi nie - sentymenty oraz poczucie estetyki. Takim przeróbkom mówię nie.
Opublikowano 9 kwietnia 20186 l nie dajcie sobie wmowic ze grime ma cos wspolnego z polskimi trap ciotami czy asap rockym. its a Bristol thing.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Wspaniały płyta, jest dużo więcej 'powietrza' niż na poprzednim zmulonymym i dusznym albumie. Beaty 1988 kozak, teksty piernika [raczej gadka drechów pod blokiem] XD.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Ja myślałem, że nie udźwigną poziomu orientu i wyjdzie asłuchalna ch,ujnia, ale już No Fun pokazalo, że Piernik jest dobrym herbatnikiem. Fajna płyta.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Wrzuce pare nowych kawalkow ktore slucham. Najpierw mocarny kawalek i nie taka nowosc, ale polecam.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l taco + fide zdaje sie byc najbardziej dojnym duetem tej rapowej dekady.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 8 minut temu, Najtmer napisał: taco + fide zdaje sie byc najbardziej dojnym duetem tej rapowej dekady. odje,bane perfekcyjnie
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 2 produkty wytargetowane w bananowa mlodziez i warszawska hipsterke. rap w polsce to nadal jakas krzywa forma wyduszania hajsu od malolatow i pozerow.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Nowy album Rich the Kid brzmi calkiem dobrze. Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez Mroku