Opublikowano 12 września 20186 l W dniu 8.09.2018 o 11:35, yasiekk napisał: Żem zrobił Ty zyjesz, dobra wiadomosc.
Opublikowano 14 września 20186 l ten żabson xdd jaka to jest karykatura człowieka i rapera Edytowane 14 września 20186 l przez szejdj
Opublikowano 18 września 20186 l W dniu 14.09.2018 o 21:29, Robak napisał: Jest i odpowiedz. Odpowiedzią na Rap Devil nie było Devil's Grave? MJK odpowiedział na to?
Opublikowano 18 września 20186 l To jakiś fejk albo stary kawałek to Devil's Grave. Dopiero teraz o tym usłyszałem tak swoją drogą.
Opublikowano 18 września 20186 l No właśnie wers gdzie Em mówi o tym jest GOAT brzmi jak bezpośrednie nawiązanie do Rap Devil. Albo prawda albo dziwny zbieg okoliczności.
Opublikowano 19 września 20186 l Ten Devil's Grave to tak naprawdę kawałek G.O.A.T. który wyciekł w 2009 wraz z paroma innymi kawałkami, nagrany był jak Eminem był w trakcie odwyku. Swoją drogą przesłuchałem płytę i - nie wiem jak wersja na Spotify - ale wszystkie przekleństwa na płycię są, a wypikane zostało tylko faggot w wersie o Tyler The Creator. Ciekawe czy to nasz Universal wypikał czy już w USA.
Opublikowano 22 września 20186 l Wrzuciłem bardziej jako ciekawostkę i kontynuację tego całego szumu wokół kamikaze i MGK,a nie jako hit.Polecam MP3 jest innym tematem,przynajmniej tak mi się wydaje.