Opublikowano 26 września 20186 l W dniu 23.09.2018 o 12:44, Maus napisał: hahaha, igi, 40 kilogramowy swaggowiec, ktorego po crowdsurfingu publika rzucila jak starym meblem o scene. dziecko polecialo metr w dal i odbilo sie od odsluchu xD. spoznil sie na wlasny koncert, wszedl w jakims futrze z chomikow a potem sie pultal ze nie moze grac ile mu sie podoba hehehehe
Opublikowano 28 września 20186 l sprawdziłem na tidalu, że (pipi)any od tej płyty z motylem wydał 9 krążków xddddddddddddddd amerykański tede, szanuję biznesmena
Opublikowano 29 września 20186 l 9 godzin temu, ragus napisał: sprawdziłem na tidalu, że (pipi)any od tej płyty z motylem wydał 9 krążków xddddddddddddddd amerykański tede, szanuję biznesmena gdyby 90% roboty odrabial za ciebie beat i autotune, to tez bylbys w stanie tyle 'muzyki' nagrywac
Opublikowano 1 października 20186 l W dniu 29.09.2018 o 01:45, ragus napisał: sprawdziłem na tidalu, że (pipi)any od tej płyty z motylem wydał 9 krążków xddddddddddddddd amerykański tede, szanuję biznesmena internety mówią o dwóch plus chyba 5 mixtape'ów swoją drogą nigdy nie rozumiałem hajpu na niego, tragiczny typ
Opublikowano 2 października 20186 l Zeus wydał dobrą płytę plus bonus epke (nie sugerować się g.owno singlami, bo po nich myślałem, że będzie tragedia). A tutaj taka mała próbka: Coś w sam raz dla tfu graczy i fanów pewnego Pana Pekińczyka. https://www.youtube.com/watch?v=ML2Z1-xGR9I
Opublikowano 13 października 20186 l nie ma chyba drugiego mc, ktory tak sprawnie wlada slowem i czarnym humorem, czlowiek slyszy "pier.dole wonderwoman trojzebem aquamana" i sie automatycznie usmiecha. dodatkowe 100 punktow za liryczne zabijanie autotune'owcow bez skilli.
Opublikowano 13 października 20186 l Podobno album za jakiś czas ma być bezpośrednio do neta wrzucony, bez fizyka. No i robi się kolejny. Dawać Zkibwoya na feat
Opublikowano 1 listopada 20186 l Ja pierdolę, jakie (pipi). Niech to jeszcze na jakimś ciekawym patencie będzie nagrane, a tu kurwa wrzućmy autotune, (pipi)owy bit, dwóch przygłupów i jazda. Niezwykle gardzę. Tutaj przykład czegoś fajnego: Ale zostawmy tych marniaków. Dobra EPka wyszła wczoraj, Freddie pasuje do Alchemista, czy Madliba, tak jest:
Opublikowano 16 listopada 20186 l W dniu 1.11.2018 o 01:04, Rozi napisał: Ja pierdolę, jakie (pipi). Niech to jeszcze na jakimś ciekawym patencie będzie nagrane, a tu kurwa wrzućmy autotune, (pipi)owy bit, dwóch przygłupów i jazda. Niezwykle gardzę. Tutaj przykład czegoś fajnego: Ale zostawmy tych marniaków. Dobra EPka wyszła wczoraj, Freddie pasuje do Alchemista, czy Madliba, tak jest: W ogóle nie rozumiem hejtu na Miłosza vel Janka - koleś roz(pipi)ał scenę już debiutanckim albumem (slam), który był uhm lekkim oldschoolem. Teraz robi coś nowego, coś swojego i już branża się odwraca. Dla mnie ten koleś jest najlepszym "nowym" głosem swojego pokolenia, pokolenia, które ma coś do powiedzenia. Czekam na nowy album. Ludzie cisną po tym krzyżu w teledysku, chyba w ogóle nie potrafią zrozumieć przesłania. A no i Beodes wjechał na pełnej :E Edytowane 16 listopada 20186 l przez Starh
Opublikowano 20 listopada 20186 l W dniu 16.11.2018 o 23:00, Starh napisał: koleś roz(pipi)ał scenę już debiutanckim albumem (slam), który był uhm lekkim oldschoolem Chyba newschoolem a hejt na niego pojawił się z momencie kiedy zaczął robić pop trap Edytowane 20 listopada 20186 l przez _Be_
Opublikowano 21 listopada 20186 l Zawsze z chęcią oglądam kolejne pomysły wizualne od ekipy Rocky'ego, uważam, że pod względem "teledysków" mają to "coś" co mnie interesuje. Tutaj nie zawiodłem się ani trochę ;}