Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po odsłuchaniu Dondy 3 razy stwierdzam, że jest to mega sztos. Kanye dostarczył mega album jak za starych dobrych czasów. 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 542,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano
On 8/30/2021 at 8:51 AM, Rozi said:

Kurła, za długie to, kilka numerów spoko, ale reszta :/

Za długie? :yao: A kto ci każe cały czas słuchać całego albumu? Czym więcej tym większa szansa na więcej super kawałków które można wrzucić na playlistę. Dorośniesz z muzycznym gustem to zrozumiesz, a teraz wracaj do Leosi 

Edytowane przez Jordanensis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Malik to na tą wytwórnie chyba bierze jakieś dofinansowania z unii za zróżnicowanie etniczne xd
Ale bekowe bangery robią dobre

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i chuj, od 4 godzin leci non stop XD

Opublikowano

Słyszeliście już wroclawskie polaczenie rapu i punku? Zdechly Osa robi całkiem ciekawa muzykę, warto obserwować.

Opublikowano

Jebać to maczetami skoro dzisiaj wjechał nowy reto. :wub:

image.png.cd65c10dc37a2e50ed48eb7178935ff0.png

Tutaj cała plyta do odsluchu. Polecam sprawdzić numery 2, 7 i 10. :twisted:

:cool: :lapka:

Opublikowano
W dniu 29.09.2021 o 23:33, Blaise napisał:

Słyszeliście już wroclawskie polaczenie rapu i punku? Zdechly Osa robi całkiem ciekawa muzykę, warto obserwować.

Koncept i muza spoko, ale jego wokal jest asłuchalny. Gość brzmi jak taki przyjebany gimbus

Opublikowano

No, to seplenienie jest irytujące, ale ma swój urok. Ciekawą natomiast zbiera publikę na koncertach.  Niesamowity rozstrzal.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zabawne, że w tym zalewie newschoolowego gówna(te sobele i bedopiesy to mi się w jedno zlewają) takie oldschoolowe rapy wydają się powiewem świeżości.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Opublikowano

Grime będziesz obrażał tutaj? Trzymajcie mnie kurwa.

Opublikowano

Beka typie, że wrzucasz takie gówno obesrane a chillwagonem nie potrafiłeś się zajarać. W ogóle pierwsza płyta chl jest jednym z najlepszych imo produkcji ostatnich lat. A kiedyś nie lubiłem Borixona za platynowe sombrerro. 

Opublikowano

Xd

Opublikowano

A po co mam hajpować? Mordor Muzik grają już od kilku lat, dawniej Miły ATZ był ich członkiem, teraz został sam Ginger. Obok Wuzeta, to najlepszy grime w Polsce.