Skocz do zawartości

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ale kawałek spox, polecam mixtape kokane'a poprzedzający nadchodzący album. fajny ma oldschoolowo-westcoastowy vibe.

eminem - won't back down (feat. pink)

eminem - despicable (freestyle) -> roz(pipi), em rymuje do over drejka i przeruchanego na wszystkie sposoby beamer, benz or bentley

no właśnie, a propos drejka:

100602021110195164.jpg

01. Fireworks f. Alicia Keys (prod. Crada & 40)

02. Karaoke (prod. Francis & The Lights

03. The Resistance (prod. 40)

04. Over (prod. Boi-1da & Al-Khaaliq)

05. Show Me A Good Time (prod. Kanye West)

06. Up All Night f. Nicki Minaj (prod. Boi-1da)

07. Fancy f. T.I . & Swizz Beatz (prod. Swizz Beatz)

08. Shut It Down f. The-Dream) (prod. Omen & 40)

09. Unforgettable f. Young Jeezy (prod. Boi-1da & 40)

10. Light Up f. Jay-Z (prod. Tone Mason & 40)

11. Miss Me f. Lil Wayne (prod. Boi-1da w/ 40)

12. Cece?s Interlude

13. Find Your Love (prod. Kanye West & Jeff Bhasker)

14. Thank Me Now (prod. Timbaland)

Edytowane przez Dante
Opublikowano (edytowane)

ale kawałek spox, polecam mixtape kokane'a poprzedzający nadchodzący album. fajny ma oldschoolowo-westcoastowy vibe.

eminem - won't back down (feat. pink)

eminem - despicable (freestyle) -> roz(pipi), em rymuje do over drejka i przeruchanego na wszystkie sposoby beamer, benz or bentley

no właśnie, a propos drejka:

100602021110195164.jpg

01. Fireworks f. Alicia Keys (prod. Crada & 40)

02. Karaoke (prod. Francis & The Lights

03. The Resistance (prod. 40)

04. Over (prod. Boi-1da & Al-Khaaliq)

05. Show Me A Good Time (prod. Kanye West)

06. Up All Night f. Nicki Minaj (prod. Boi-1da)

07. Fancy f. T.I . & Swizz Beatz (prod. Swizz Beatz)

08. Shut It Down f. The-Dream) (prod. Omen & 40)

09. Unforgettable f. Young Jeezy (prod. Boi-1da & 40)

10. Light Up f. Jay-Z (prod. Tone Mason & 40)

11. Miss Me f. Lil Wayne (prod. Boi-1da w/ 40)

12. Cece?s Interlude

13. Find Your Love (prod. Kanye West & Jeff Bhasker)

14. Thank Me Now (prod. Timbaland)

http://hotfile.com/d...10-P2P.zip.html

gejka to nawet fani zjechali za ten album, że ujnia...Chociaż później sprawdzę z ciekawośći.A Despicable Eminema rozp.ierdala i mimo, że to nawet nie jest remix beamer, benz or bentley to właśnie to jest najlepsza wersja tego bangera ;) .

A ten gooral to rzeczywiście ma flow i teksty nieosiągalne dla zwykłego śmiertelnika - ''palę majki jakbym palił fajki, mam super najki i super floł jakbym był z jamajki'' :) Dla mnie to jego floł to śmierdzi jak fajki i jak podrabiany mudzin ;)

Crooked I - You Should Be Dead Freestyle

http://usershare.net...yz/zt2afa2joiot

Edytowane przez Dante
Opublikowano

tak jak gural za ostatnia plytke dostal ode mnie zje.by, tak totem jest calkowicie pozytywny. to ta betonowa rumba rzadzi.

Opublikowano

No ale solówki =/= mixtejpy ;/

Ile razy już było mówione po solówkach, że za(pipi)isty ambitny itd a potem w tym samym roku po mixtejpie, że gówniany i płytki :D

Opublikowano

:wallbash:

jest też klip do not afraid, ciekawe czy będzie latał w polskiej tv bo nie ma takiego potencjału jak te zwyczajowe zje.bane pseudośmieszne single eminema. chociaż w sumie beautiful latał. z początku średnio mi to podeszło, ale teraz w sumie wkręcił mi się kawałek tak jak z resztą i inne rzeczy od marshalla z ostatnich kilku miesięcy. nigdy chyba tak jeszcze nie czekałem na płytę ema.

http://videos.onsmash.com/v/XhDlg8sMGE5aZH9E

Opublikowano

jest też klip do not afraid, ciekawe czy będzie latał w polskiej tv bo nie ma takiego potencjału jak te zwyczajowe zje.bane pseudośmieszne single eminema. chociaż w sumie beautiful latał. z początku średnio mi to podeszło, ale teraz w sumie wkręcił mi się kawałek tak jak z resztą i inne rzeczy od marshalla z ostatnich kilku miesięcy. nigdy chyba tak jeszcze nie czekałem na płytę ema.

http://videos.onsmas...hDlg8sMGE5aZH9E

Em jest w formie, kawałek z Pink spoko, Not Afraid ma fajny ładunek energii, ale niestety na oficjalnej trackliście pośród gości widnieje rihanna, co nie nastawia mnie zbyt pozytywnie, bo tak ujowego feata to Marshall nie miał nigdy na żadnym albumie, reszta gości to Lil Wayne, Kobe i wspomniana wyżej Pink.

1. Cold Wind Blows

2. Talkin? 2 Myself feat. Kobe

3. On Fire

4. Won?t Back Down feat. Pink

5. W.T.P.

6. Going Through Changes

7. Not Afraid

8. Seduction

9. No Love feat. Lil Wayne

10. Space Bound

11. Cinderella Man

12. 25 to Life

13. So Bad

14. Almost Famous

15. Love the Way You Lie feat. Rihanna

16. You?re Never Over

Jeśli Wayne postara się jak na Drop The World to może wspólnie znów wysmażą coś konkretnego.

Opublikowano

http://videos.onsmas...hDlg8sMGE5aZH9E

Em jest w formie, kawałek z Pink spoko, Not Afraid ma fajny ładunek energii, ale niestety na oficjalnej trackliście pośród gości widnieje rihanna, co nie nastawia mnie zbyt pozytywnie, bo tak ujowego feata to Marshall nie miał nigdy na żadnym albumie, reszta gości to Lil Wayne, Kobe i wspomniana wyżej Pink.

1. Cold Wind Blows

2. Talkin? 2 Myself feat. Kobe

3. On Fire

4. Won?t Back Down feat. Pink

5. W.T.P.

6. Going Through Changes

7. Not Afraid

8. Seduction

9. No Love feat. Lil Wayne

10. Space Bound

11. Cinderella Man

12. 25 to Life

13. So Bad

14. Almost Famous

15. Love the Way You Lie feat. Rihanna

16. You?re Never Over

Jeśli Wayne postara się jak na Drop The World to może wspólnie znów wysmażą coś konkretnego.

Będzie przezaje.bista płyta. Mam nadzieję. ;) Już w następny piątek europejska premiera.

Opublikowano (edytowane)

To się okaże, istnieje szansa, że ten albm będzie nawet gorszy od Encore.Oby nie.Jak widzę ruhanną na trackliście do albumu Ema to robi mi się bardzo niedobrze.

Edytowane przez 44bronx
Opublikowano

juz wolalbym, zeby ruhanna zostala, tylko ten lil wayne wypier.da.lal. no kogo jak kogo, ale eminem nie potrafi sobie dobierac ficzuringow.

Opublikowano (edytowane)

propsy za leak od guralskiego

grubas rapować nie potrafi, wiadomo, ale tech spox. fajnie nawiązuję ten klip do show me a god

jest też klip do o.g., ale kasują z yt to macie singiel z nowego kallhouna z niną i kaliko:

jest to bangier o du.pach

Edytowane przez Dante