Opublikowano 3 listopada 201014 l peiha dowod rzeczowy nr 1. Z grubsza osłuchalem i mamy faworyta do płyty roku.
Opublikowano 3 listopada 201014 l peiha dowod rzeczowy nr 1. Z grubsza osłuchalem i mamy faworyta do płyty roku. jezeli zadna plyta jeszcze tego nie zmieni to bedzie tak 1.dowod rzeczowy 2. zapiski z 1001 nocy 3. tylko dla doroslych
Opublikowano 3 listopada 201014 l peiha dowod rzeczowy nr 1. Z grubsza osłuchalem i mamy faworyta do płyty roku. jezeli zadna plyta jeszcze tego nie zmieni to bedzie tak 1.dowod rzeczowy 2. zapiski z 1001 nocy 3. tylko dla doroslych Raczej będzie tak: 1. Demonologia 2. Fuck Tede/Glam Rap 3. zobaczymy co nam Fokus w grudniu zaserwuje
Opublikowano 3 listopada 201014 l nie znacie się 1 tylko dla dorosłych 2 zapiski z 1001 nocy 3 Projekt Ostry Emade - czuje że będzie roz(pipi)ka (może nawet awansuje w rankingu)
Opublikowano 10 listopada 201014 l 1. Kno - Death Is Silent 2. Tetris & DJ Tort - Shovany Mixtape vol. II 3. Sloń/Mikser - Demonologia top 3 rap plyty z tego roku, które ja sluchalem. Ale spokojnie w 2011 nowe Rasmentalism, Wudoe, Karwan, LaikIke1, Rap Addix czy Mld/Czarlson i będzie rozpi.erdol
Opublikowano 12 listopada 201014 l Może nie nowość, ale warto sprawdzić: http://www.youtube.com/watch?v=-viKDihOphI Szad zawsze dobry! EDIT: Co do Szada: "Pierwszy solowy album reprezentanta 3W w sprzedaży już na początku Stycznia 2011" KUR.WAAA!!! Edytowane 12 listopada 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 15 listopada 201014 l Wyje,bana płyta, tyle powiem. Nie boję się stwierdzić, że najlepsza płyta Kanye'go
Opublikowano 15 listopada 201014 l Wyje,bana płyta, tyle powiem. Nie boję się stwierdzić, że najlepsza płyta Kanye'go Zgadzam się całkowicie, wczoraj leciała 3 razy u mnie. Kupuję w dniu premiery!
Opublikowano 16 listopada 201014 l Na stronie głównej Aftermath pojawił się pierwszy kawałek z Detoxu - Dr. Dre feat. Snoop Dogg & Akon - Kush. Dla mnie dobry bengier, Dre w formie, Snoop w lepszej formie niz na 2 ostatnich albumach, nawet Akon nie wqrwia.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Mnie akon wqrwia maksymalnie i je.bie ten kawalek totalnie...dre ok ,snoop ok, szalu nie ma, ale bit daje rade, to jest najlepszy bit dre od dluzszego czasu, ma swietne brzmienie, ktore mozna docenic na dobrym sprzecie, ale to akurat normalka u andrzeja.gdyby nie akon to moze i bym sie jaral, a tak to jaram sie tylko instrumentalem bo refren mnie strasznie meczy. http://hulkshare.com/ltfrnvtkyty5 co do kanyego to ja rowniez katuje, niezly album choc pierwsze byly lepsze.niezle muzycznie wypada, lirycznie czasem lepiej, czasem gorzej, ale ogolnie ok Edytowane 16 listopada 201014 l przez 44bronx
Opublikowano 17 listopada 201014 l Nawet ujdzie ten kawałek od Dre biorąc pod uwagę, że na jego oficjalnej stronie pojawiła się wiadomość, że to wersja nieukończona