Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Motz obecna, ale to było wiadome.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 538,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Sprawdziliście już Jak feniks z popiołów Pęka? Ciekaw jestem co tam wyszło ale na razie nadganiam zaległości z USA. Warte przesłuchania to gó.wno?

Opublikowano

haha pęku wraca? beka pewnie tak jak z radoskóra. wojtas też album wydaje schudł w chu.jec.

#nostalgia #gimbaza #jużtakichnierobio #gimbynieznajo

Opublikowano

NAJLEPSZY KLIP W POLSKIM RAPSIE. Miał być lepszy, ale chłopaki wszystko przep.ierdoliły. Wystarczyło tylko na niskobudżetową szmatę i efekty specjalne z painta. Tak czy siak można było słuchać tego w kółko. Ciekaw jestem czy nowa produkcja potrafi chociaż nawiązać do starych czasów.
Opublikowano

dannybrownoldcover.jpg

30.09

Opublikowano

Dobre, ale bardziej czekam na track RA z Sokołem.

Opublikowano

2 Chainz – B.O.A.T.S II Metime (Deluxe Edition) 2013-CR

w kategorii "płyta roku" przebić to może jedynie jakiś nowy sztos od wacka flocka flejma.

Opublikowano

Sprawdź sobie album Beggarsów "The Uprising". I od razu wszystko od Dope D.O.D. Nikt tak, jak oni.

Opublikowano

Sprawdź sobie album Beggarsów "The Uprising". I od razu wszystko od Dope D.O.D. Nikt tak, jak oni.

jakoś pobieżnie kiedyś tych dopeów sprawdzałem i jakoś mi nie siadło, ale może się przekonam jak powiesz co ściągnąć od nich i nie pisz, że wszystko, tylko

dawaj nazwę jakiegoś konkretnego albumu

Opublikowano

weź sobie "branded" z 2011, z którego pochodzą m.in te single. tym albumem chyba konkretnie wystrzelili:

tegoroczna też jest mocna.

nowy macklemore & ryan lewis:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

"Branded" i tegoroczne "Da Roach", gdzie między innymi pojawili się Redman i Kool Keith.

Opublikowano

rozi ogarnij się przecież wrzucałem już wczoraj