Skocz do zawartości

patchowanie PES

are91

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

marcinie ku.rwa ale gdzie ja napisalem ze chodzi mi o mandarynkowa lige

sklady na ten sezon tak ogolnie, bayernem gram. chce zeby byl toni ribery i klose

ty jednak jest ok, pomylilem sie. dziekuje.

Edytowane przez Ölschmitz
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wie ktoś może gdzie znaleźc patcha do PESa 2008 w wersji na PSP??

Pewnie chodzi o option file z poprawionymi nazwami klubów, zawodników etc...sam szukam <_<

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Oficjalny patch 1.3 ma te transfery +polepszone statystyki zawodników (np. benzema ,pato ).Co do koszulek ,nazw,herbów to szczerze powiedziawszy nie instaluje takich rzeczy , tu jest link od pablo z tematu o pes 2009 może okazać się pomocny.

WWW.PESGAMING.COM -> chanty, pacze buty i inne duperele na konsole/pc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam xboxa 360 arcade, bez twardziela,nie przerabiam tez konsol,mam więc pytanie...

czy znacie może jakąś stronkę z której mógłbym spisać "z łapy"w option file prawidłowe nazwy klubów,nazwiska,stadionów...

no chyba że jest jakiś inny sposób?

pozdrawiam i sorki,jeśli już padło podobne pytanie,szukałem...

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po skopiowaniu patcha na dysk konsoli (PS3) sprawdzam jak to wygląda w grze, a tu...guzik, zero zmian. Jedynie te, które ja wprowadziłem ręcznie. Czy muszę zatem usunąć z konsoli moje Edit Data by patch zadziałał czy jak? Mam to: [PS3] G.T.M Pro World PES 2010 OF by glen the magpie [gtmproworld]

EDIT: Nie wszystkie patche są kompatybilne z poszczególnymi wersjami gry. Mam teraz wszystko co chciałem.

Opublikowano

Ale chyba jest już do najnowszej łatki kitserver, więc co Ty za pacza masz, że przez dekazete Ci każą robić?

Opublikowano (edytowane)

1. Jaki jest obecnie najlepszy OF do Pes2010 na Ps3? By Rosh v1.2 i v1.3?

2. Mogę wgrać więcej niż jeden OF na Ps3? Bo od Rosha nie ma polskiej ligi (wiadomo) więc chciałbym dorzucić jeszcze ten od Mario and Byczy.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Nie wiem czy da się nagrać 2 OFy na jeden profil ps3 ale zawsze możesz nagrać na inny profil drugiego OF i sobie je zmieniać niestety wtedy trzeba wychodzić z gry .