Słupek 2 155 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Tak też myślałem. Trochę lipa bo za każdym nowym OF-em trzeba powtarzać procedurę usuwania itd. A odnośnie pytania pierwszego, to od Rosha? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Nom, Rosh'owy OF jest zacny, lecz należy poczekać aż kolo zmontuje resztę ferajny do poszczególnych klubów. 1.4 FULL jest już dostępny. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Witam mam little big problem. Ściągnąłem patcha (OF) Rosha 2.0 plus updejt do niego 2.1 ładnie je skopiowałem w jednośc, po czym mozolnie skopiowałem recznie na dysk chlebaka. i mi wyskakuje błąd przy uruchamianiu gry pod tytułem" Load failed because data is from different version. Download content and update data" WTF? Mam oficjalnego pacza 1.03 nie działało odinstalowałem go także nie pomogło, usunąłem wszystkie sejwy to samo. wersję jaka posiadam płytki to BLES 00688. Edytowane 4 kwietnia 2010 przez Sadzikkk Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 (edytowane) Czołem piłkarze. Gram trochę w PES 2010 na PC i interesuje mnie jakiś dobry patch z aktualnymi składami, statystykami piłkarzy i ewentualnie oryginalnymi nazwami klubów, ewentualnie strojami. Jaki patch jest obecnie najlepszy? Edytowane 9 lipca 2010 przez sir_ryszard Cytuj
zajman 18 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 mnie jakiś dobry patch z aktualnymi składami, Aktualne składy sa w oficialnym patchu . Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 To się ściąga przez System Settings w grze? Jeżeli tak to kiepsko, ponieważ ściągnąłem grę z internetu, pojawia mi się napis: now update avalible i nic ściągnąć nie mogę. Chyba że ściąga się jakiś plik na kompa, który potem się instaluje. 1 Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 (edytowane) Generalnie robi się tak jak napisałeś z tym że na konsoli nie ma problemu i wszystko się ściąga. Nie pamiętam jak było na pc ale chyba musisz ściągnąć normalnie z neta , ostatni patch ma numer 1.7/1.3 . Prawdopodobnie , jesli chcesz zrobić download przez system settings to musisz mieć cd keya do tego (ale nie wiem , sam miałem oryginał ) . Edytowane 11 lipca 2010 przez zajman Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Czołem piłkarze. Gram trochę w PES 2010 na PC i interesuje mnie jakiś dobry patch z aktualnymi składami, statystykami piłkarzy i ewentualnie oryginalnymi nazwami klubów, ewentualnie strojami. Jaki patch jest obecnie najlepszy? Ściągnij sobie GamingAccess Community Patch 3.50 FULL VERSION REUPLOADED Patch daje buty, stadiony, piłki, stroje,muzyke, menusy z MŚ oraz oryginalne ligi i dużo dużo więcej :smile:. Edytowane 15 lipca 2010 przez CeHa Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Zna ktoś nazwe patcha do PES 2010 na PS3, w którym miałbym Bundeslige, aktualne stroje i dokonane ostatnie transfery ? Można wgrywać 2 różne option file tak w ogóle ? Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Mam pytanko do posiadaczy PESA 2011 na x360. Czy po wrzuceniu jakiegos OFa gra dluzej sie wam wczytuje? Chodzi mi tu glownie o wczytywanie sava przy wlaczaniu gry oraz nawet np jak chce zaladowac stan gry z Ligi Mistrzow to juz nawet musze czekac kilka sekund zeby sie pokazal ekran z wyborem slotu, a i samo wczytywanie tego sava trwa dobre kilka sekund... Osobiscie mam OFa od dragonskina ver 2, wszystko wyglada elegancko: nazwy, emblematy, stroje, tylko to wczytywanie troche za dlugie... Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Wyszedł ostatnio jakiś fajny OF do 01021 ? Np. z Bundesliga? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 W sieci jest OF do BLES'a 01407, ale nie wiem który lepszy. Czy moglibyście coś zasugerować? Może mi coś umyka. Cytuj
Artur Syn Romualda 4 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Panowie, mam pytanko odnośnie update'u PESa 2012 na PS3. Nigdy wcześniej tego nie robiłem, a natknąłem się na allegro na ofertę (10 zł), w której gość udostępnia jakieś info na mailu odnośnie update'u (Bundesliga, nazwy klubów z PL, itp.). Jak to w praktyce wygląda? Otrzymuję jakiegoś linka, w który wchodzę z poziomu PS3, czy potrzebuję do tego Pendrive'a? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 w praktyce wygląda to tak, że te patche są za darmo w sieci Cytuj
Artur Syn Romualda 4 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Serio? Mógłbyś zatem zapodać jakiś adres i powiedzieć, czy ściągamy to z poziomu PS3 czy może na PC i penderive? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Sciagasz z poziomu pc - bo tak łatwiej , potem na pendriva . Zresztą to na ogół jest spakowane w zip wiec musisz otworzyc na pc. Wyslij pmke do Adera (siedzi chłopak w temacie) to ci poda dobre stronki z patcahmi i wyjasni co i jak ... lub poszukaj w google Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86532 Ten patch będzie dobry, czy polecicie coś innego? I rozumiem, że wgranie patcha nie spowoduje brak naliczania pucharków? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 mam zainstalowany jeden of, pasuje mi wrzucić nowy , który by Reprezentacje dodał pytanie : musze usunać pliki z dysku konsoli z aktualnego OF a czy mogę wgrać nowy , który by koegzystował razem z nim ? Cytuj
Wytnij 0 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Witam. Orientuje sie ktos skad moglbym pobrac godnego uwagi badz jakiegokolwiek patcha z 2 liga hiszpanska na ps3? bles to 01407. Pozdrawiam Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Wytnij Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Panowie chciałem sobie wrócić do Pesa 2013, czy jest może jakiś świeży of? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 OPTION FILES do PES 2015 Prace nad dobrymi OFami zapewne idą już pełną parą, tymczasem dzięki pesianity.org mamy dość prostego OF na PS3. Zawiera on: - herby i loga wszystkich drużyn, turniejów itp - nazwy wszystkich drużyn, lig, turniejów - nazwy stadionów wszystkich drużyn - dodano dwóch trenerów (Beniteza i Venturę) To jest OF do wersji BLUS (czyli US). [download] https://www.dropbox.com/s/o6h1nlfo7cpwdnt/BLUS31480%20PES%202015%20EDIT%20FILES.rar?dl=0 Instrukcja instalacji: 1. Pobieramy plik i rozpakowywujemy. 2. Na pendrivie tworzymy folder PS3. 3. W folderze PS3 tworzymy folder SAVEDATA. 4. Do folderu SAVEDATA kopiujemy wszystkie foldery z pobranego rara, czyli "BLUSnumerki" itp. 5. Podpinamy pendrive do PS3. 6. Wchodzimy do zakładki "zapisane dane PS3" nad naszymi grami na dysku. 7. Tam wchodzimy w nasz pendrive i kopiujemy wszystkie pliki na nasz dysk. 8. Enjoy! Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 a jest w ogole szansa, ze bedzie jakis of na pleja 4? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 juz jest nawet niestety w chwili obecnej scena nie ma pojecia jak edytowac pliki graficzne i je nagrywac na konsole bo ps4 takich bajerow nie wspiera wiec poza przetlumaczeniem nazw klubow na realne na razie nic wiecej w tej materii nie da sie ugrac Cytuj
basuthc 4 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 (edytowane) Link do patcha niestety nie działa Edytowane 17 listopada 2014 przez basuthc Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 listopada 2014 Opublikowano 17 listopada 2014 juz jest nawet niestety w chwili obecnej scena nie ma pojecia jak edytowac pliki graficzne i je nagrywac na konsole bo ps4 takich bajerow nie wspiera wiec poza przetlumaczeniem nazw klubow na realne na razie nic wiecej w tej materii nie da sie ugrac A mozna sciagnac save z samymi nazwami i nazwiskami ? jak go wgrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi