Reiko 12 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Wygrzania. Zostaw je na kilka h grające i zobacz czy dźwięk się nie poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 dzieki za rade ale juz co innego wykombinowalem. jako ze mam dostep do tych sluchawek pozwolilem sobie rozpakowac nowe i sprawdzic je. jak sie zdziwilem kiedy w 2 nowej parze niedziala jedna z sluchawek, ale na szczescie 3 juz graly dobrze ;=] a tamte niech sobie leca na gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Szukam słuchawek nausznych (nie dousznych). Zależy mi na tym, żeby była jako taka jakość dźwięku, wytrzymała konstrukcja i myślałem o słuchawkach pod Bluetootha, żeby nie musieć się bawić z kablami. Na razie używałem Sony MDR-XD200 i byłem bardzo zadowolony. Teraz szukam czegoś bardziej mobilnego (5m kabel jest dobry do domu, ale żeby wyjść na miasto to już średnio). Ze 3 stówki mogę dać, ale wiadomo że wolałbym jak najmniej Wstępnie myślałem o tym -> http://www.sony.pl/product/hed-stereo-bluetooth/dr-bt140q Tylko cena zabija (550) Nie wiem jak Sony stoi w słuchawkach, ale te co miałem działały OK. Audiofilem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jak nie jesteś audiofilem, to trzy stówki absolutnie są wystarczającą kwotą na słuchawki. Naprawdę nie trzeba aż tyle wydawać. Możesz kupić Creative Aurvana Live, nie będziesz chciał niczego innego. Jak chcesz taniej, to też spoko. Poczytaj powyższe posty - nic nowego w temacie chyba się nie da odkryć. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Tylko widzisz. Te creativy maja 1,2m kabla. To za mało, żeby podłączyć je do TVika, a samemu walnąć się na sofie. Z kolei jest to wystarczająca długość do mp3. Dlatego myślałem o blucie, żeby nie musieć kupować 2 pary do domu/noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 No to przeciez mozesz je sobie przekablwoac jak to robi wiekszosc ludzi. Po 50zl chyba to robia. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I można je tak przekablowywać przed każdym pójściem na miasto/siedzeniem w domu czy to wymaga jakiegoś super-specjalistycznego serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kurczakov 34 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I można je tak przekablowywać przed każdym pójściem na miasto/siedzeniem w domu czy to wymaga jakiegoś super-specjalistycznego serwisu? Do kazdych CAL! dodawana jest przedluzka, wiec problem znika. Ludzie robia przekablowanie, ale nie po to, zeby miec dluzszy kabel (!), tylko zeby podbic jakosc/zmienic charakterystyke dzwieku poprzez lepszej jakosci przewod (conducfil z miedzi beztlenowej, lub tez kabel z sennkow hd650). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Przekablowanie to po prostu zmiana kabla z fabrycznego na jakiś uberpro A co do przedłużki ano jest, jest. Trochę licha ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 No dlatego mowie o przekablowaniu na lepszy kabel i do tego dluzszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ja to wiem, Ty to wiesz, ci państwo też to wiedzą, ale estel nie zrozumiał, dlatego wytłumaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Czy jest sens kupować PX100/PX200 do Zen Stone Plus'a ? Jeśli nie , to jakie słuchawki nauszne do tej klasy playerka ? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja kupiłem seenheiser hd 215 280g wagi naprawde polecam mozna sie odłączyc od swiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Daedalus 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Na PCLab jakiś czas temu ukazał się test słuchawek dla graczy, polecam się zapoznać osobą, które akurat są "na kupnie" : http://pclab.pl/art39650.html Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wpadło mi trochę kasy i postanowiłem kupic nowe słuchawki do mojego mp3, co myślicie o tych: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wpadło mi trochę kasy i postanowiłem kupic nowe słuchawki do mojego mp3, co myślicie o tych: Najlepsze tanie słuchawki. Przez tanie mam na myśli poniżej trzech stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No właśnie poczytałem trochę o nich i opinie są bardzo pozytywne, zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzwiek generuja bardzo dobry, mialem te sluchaweczki jakis okres czasu [kilka dni], ale one brzydkie sa i sprzedalem pytanie z innej beczki. szukam sensownego stojaczka na sluchawki... na allegro znalazlem tylko to: http://allegro.pl/item979851499_stojak_wieszak_na_sluchawki_srebrny_stabilny_nowy.html ma ktos? jak to sie prezentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Coati nie interesuje mnie czy są brzydkie czy przepiękne one mają dobrze grac i być niedrogie Gdybym miał więcej kasy wziąłbym Sennheiser HD 555. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Faktycznie ładnie grają, ale ich paskudny wygląd odstrasza od kupna. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No, nie można mieć wszystkiego. Kossy są skonstruowane tak, żeby było jak najlepsze brzmienie przy jak najniższej cenie. Na Sennheisery HD555 wydasz ponad dwa razy więcej, a niektóre typy muzyki i tak będą na nich brzmieć gorzej. Na dobre słuchawki do muzyki trzeba wydać sporo, sporo więcej kasy. Porta Pro to ewenement. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Konstrukcje mają też ch'ujową i tadetne są troche, ale dźwięk bardzo dobry. Za taką cene nic lepsze imo się nieznajdzie. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja akurat wolałbym dopłacić/niedopłacić i mieć coś przez co nie bede wyśmiewany na ulicy. Chyba, że to słuchawki do domu, to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wyśmiewany? Chyba przez prostaków. Ja zawsze się uśmiecham, jak widzę osobę z KPP na mieście. "Ho, mój człowiek, wie, co dobre!", wyrażam swoimi radosnymi oczami. Z kolei osoby noszące lansiarskie słuchawki typu WeSC czy Skullcandy nigdy nie mogą liczyć na mój uśmiech, prędzej na grymas pogardy. "Ty debilu", mówią im moje oczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czyli ogólnie rzecz biorąc, nie popełnię 'fo pa' kupując senki PX 100? Większość poleca, interesuje mnie przedział właśnie tak do 150 zł. Szukam słuchawek, jak panowie powyżej, do słuchania na mieście, na mptrójce, do kompa mam inne. Zaznaczam że chodzi o Sandiska Sansa, czyli nie jest to jakaś wyższa półka odtwarzaczy. Główną wadą jaką ludzie wymieniają to wkurzanie innych dookoła, bo dźwięk wycieka, będę musiał to przetestować w jakimś Saturnie. Ktoś może powiedzieć, czy są jakieś różnice użytkowe (odczuwalne) między PX 100 a PMX 100, oprócz ceny? Czy inny komfort noszenia, jakość dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi