ogqozo 6 549 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 3. czy w tej samej cenie jest duza roznica w jakosci pomiedzy przewodowymi a bezprzewodowymi? Tak. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) no, a konkretniej? az tak duza, zeby porzucic pomysl kupowania bezprzewodowych? audiofilem nie jestem, ale jednak mam hd201 i basu nie ma tam prawie wcale a dzwiek jest plaski jak ta laska co gra w piratach z karaibow. Edytowane 8 listopada 2011 przez Ölschmitz Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 no, a konkretniej? az tak duza, zeby porzucic pomysl kupowania bezprzewodowych? Tak. audiofilem nie jestem, ale jednak mam hd201 i basu nie ma tam prawie wcale a dzwiek jest plaski jak ta laska co gra w piratach z karaibow. No to za trzy stówy nie kupisz lepiej brzmiących bezprzewodowych. Może za sześć... Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 a za 3 stowy dostane cos porzadnego z kablem? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Zależy jakie masz wymagania, no ale na pewno lepsze od tych Senków za stówę. Poprzeglądaj sobie ostatnie strony tego tematu, to zobaczysz, jest to tutaj główne pytanie. Większość ludzi ci pewnie poleci Creative Aurvana Live. Edytowane 8 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Ostatnio zakupilem sluchawki Marshall Major i powiem ze jesli chodzi o stylistyke to jak dla mnie wymiataja wszystko inne, a sound tez jest przedni . I ten kabelek w sprezynke Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Potrzebuję słuchawki, obowiązkowo z mikrofonem, do 200 zł. Stare HS-1000 spsuły się po roku przy kablu :< Najlepiej jakby były wytrzymałe i starczyły na długo. EDIT: Ewentualnie wezmę Aurvanę, ale będę musiał dokupić mikrofon stojący. Ma ktoś coś takiego co mógłby polecić? Edytowane 2 grudnia 2011 przez Ruther Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Ja polecam SteelSeries,za ok 200zł spokojnie można dostać dobre słuchawki,np.Siberia V2. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Potrzebuję słuchawki, obowiązkowo z mikrofonem, do 200 zł. Stare HS-1000 spsuły się po roku przy kablu :< Najlepiej jakby były wytrzymałe i starczyły na długo. EDIT: Ewentualnie wezmę Aurvanę, ale będę musiał dokupić mikrofon stojący. Ma ktoś coś takiego co mógłby polecić? Ja takiego comba używam i mam jakiegoś gównianego majka za 20pln który co jakiś czas się wyłącza i gadam jak do ściany. Muszę go wyłącz i włączyć do gniazda ponownie. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Potrzebuję słuchawki, obowiązkowo z mikrofonem, do 200 zł. Stare HS-1000 spsuły się po roku przy kablu :< Najlepiej jakby były wytrzymałe i starczyły na długo. EDIT: Ewentualnie wezmę Aurvanę, ale będę musiał dokupić mikrofon stojący. Ma ktoś coś takiego co mógłby polecić? Ja takiego comba używam i mam jakiegoś gównianego majka za 20pln który co jakiś czas się wyłącza i gadam jak do ściany. Muszę go wyłącz i włączyć do gniazda ponownie. No to w moim przypadku średnio by się to sprawdziło, wolałbym, aby mikro się nie wyłączało. Z tego co widziałem na allegro nie widać coś dobrych jakościowo mikrofonów stojących (no chyba, że kupię sobie studyjny ) Propo Steelseries - Syberia v2 kosztują znacznie więcej niż 200 zł. Znalazłem za to inne, Steelseries 5XB 5H V2 (klik) i teraz nie wiem, czy mogę się nad nimi zastanawiać. Ktoś z forumka z nich korzysta i mógłby się wypowiedzieć na temat jakości dźwięku? Oczywicho poszukam sobie jeszcze jakichś recenzji, ale wolałbym dostać ocenę od zwykłego użytkownika. EDIT: Już nieaktualne. Edytowane 5 grudnia 2011 przez Ruther Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 szukam nausznych tak za 100 zł na oku mam Superlux Hd 681 i Philips SHP 5401 Coś jeszcze ciekawego w tym przedziale cenowym? Używane będą do słuchania muzyki przy kompie/oglądania filmów/grania na konsoli i czasem z mp3 ale do tego mam PL30 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 bierz superluxy, w tej cenie nie maja zadnego konkurenta Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 aloha, sa jakieś słuchawki do ~120 zł żeby ładnie wyglądały dobrze grały (jak na te cene). Dziewczynie chcę kupić,a mocno podobają jej się te ze skullcandy, ale wiem, że one są dość średnie jeśli chodzi o dźwięk. najbardziej rozsądnie wydana kasa cena/wygląd/jakość grania to Creative aurvana Live, ale to troche za duzo. z kolei w przypadku słuchawek które by nie wyglądały to brałbym dokanałówki SoundMagic. Ech. w skrócie - ładne słuchawki za niewiele ponad 100 zł. Czy te skullcandy moze ? help please ;] Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 . Czy te skullcandy moze ? nie Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 tak tez myślałem, chciałem sie upewnić - a jakieś propozycje masz może? ostatnio wypadłem z obiegu i jedyne co wiem ze w tych cenach sie liczy to soundmagic, CALe i KKP Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) Tak na szybkiego to Kosy porta pro. Ale polecam Ci wejść na mp3 store ustawić sobie filtr 100-150zł. Zobaczyć, które Cię interesują, wejść na forum mp3 i przeczytać recenzje/opinie tych słuchawek. A skullcandy, NIE Albo px 100 II, sam używam takich i jestem bardzo zadowolony, Tylko to już wydatek 170zł. Ale możesz poszukać PX 100 albo PMX100 jest to starszy model, który też gra przyzwoicie(używałem zanim kupiłem PX 100 II) Edytowane 14 grudnia 2011 przez Krzys PL 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 tak tez myślałem, chciałem sie upewnić - a jakieś propozycje masz może? ostatnio wypadłem z obiegu i jedyne co wiem ze w tych cenach sie liczy to soundmagic, CALe i KKP sl hd 681 graja w tej cenie najlepiej ale czy sa ladne to juz kwestia dyskusyjna. dla mnie sie podobaja 1 Cytuj
Silver 167 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 http://www.techfanatyk.net/publikacje-z-serii-polecane-na-tf/ Cytuj
szaden 228 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Panowie, co lepiej wybrać: Kossy UR 40, czy Creative Aurvana Live? Przeznaczenie to słuchanie muzyki w domu. Które byście wybrali, a może jesteście w stanie polecić coś lepszego do 200 zł? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 cal nie graja tak jak kiedys. model nie ma teraz powtarzalnosci dzwieku bo chyba fabryki pakuja rozne przetworniki. znajomy mial 3 pary i kazda brzmiala inaczej, jedne dobrze a drugie jak kupa Cytuj
Sig 395 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 cal nie graja tak jak kiedys. model nie ma teraz powtarzalnosci dzwieku bo chyba fabryki pakuja rozne przetworniki. znajomy mial 3 pary i kazda brzmiala inaczej, jedne dobrze a drugie jak kupa pewnie nie wygrzane te drugie Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) lol? Edytowane 14 lutego 2012 przez kad2 Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 http://www.ultima.pl/PlayStation_3/Oficjalny_Stereofoniczny_Headset_Sony_7_1/i10798/ czy te słuchawki by były dobre do skype'a?po prostu czy bez bluetooth da sie je do kompa podłączyć!?I czy bedą działać prawidłowo ze skype'a? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Znaczy TYLKO do skajpa? XD Myślę że w zestawie jest nadajnik bluetooth, więc nie będzie problemu żeby je podłączyć. Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 No nie tylko ale pytam przy okazji bo poco wydawać kase na dwie pary sluchawek:P..i ogólnie czy warte tej kasy?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi