Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 no nie wiem, chyba jednak te aurvany wezme. chyba, ze znajde cos lepszego, max dam 400 peso. moze jakies sennki? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 mathiu, tez masz podniete jak trzymasz w rece ten zamszowy woreczek? hihi Większą mam podnietę, że kupiłem te słuchawy w maju za 133,22 zł (aż musiałem paragon znaleźć ), a ludzie teraz płacą za nie prawie 3 stówy O woreczku zupełnie zapomniałem. Nawet go z folii nie wyciągnąłem. Chce ktoś kupić za 50 zł? Cytuj
Gość Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Ja woreczek gdzieś posiałem ;( A słuchawy dają radę aż miło Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 czekam na rzeczowe posty ;p brac aurvany czy lepiej doplacic i kupic cos lepszego? budzet.. hmmm powiedzmy 4 stowy max. interesuje mnie naprawde dobre go.wno Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Nie, nie brać Aurvana - te słuchawki były dobre w momencie gdy kosztowały 140pln (czyt. nie miały w swojej klasie konkurencji). Teraz gdy Creative podniosło poprzeczkę cenową a one muszą stanąć w szrankik z HD555 czy SR 80 to porównanie wychodzi na ich niekorzyść. Jeśli szukasz słuchawek tylko do hi-fi to bierz Grado SR80, jeśli do komputera to HD555 - w obu przypadkach słuchawki zbierają same pozytywne opinie; oczywiście trafią się dyletanci narzekający na pałąk SR czy otwartą konstrukcję HD ale to odosobnione przypadki. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 poczytalem o hd 555 wydaje sie, ze sa swietne ale jeszcze sie wstrzymam i poczekam na wiecej opini ;] dzieki! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Sennheiserów osobiście nie lubię, więc nie wypowiem się w ich kwestii. Grado to dobry sprzęt, ale nie wiem, jak z tym ww. modelem. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 aha i jak to potem z tym wygrzewaniem? wlaczam muze i klade je na 5 dni zeby dzialaly? nonstop? xD Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 wlaczam muze i klade je na 5 dni zeby dzialaly? nonstop? xD Nom najlepiej. Lastfm Ci w górę podskoczy XD Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 http://www.3kropki.pl/p/4/4/sennheiser_hd_595.php a te? wydaja sie rzeznickie ;> Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) Bardzo szerokie pasmo przenoszenia... którego zapewne nie wykorzystasz chyba, że siedzisz na odpowiednim sprzęcie. Nie odpowiedziałeś - słuchawki mają być do multimediów czy do muzyki z hi-fi. Okres wygrzewania zależy od tego czym je karmisz - jeśli muzyką to może to trwać nawet kilka tygodni (oczywiście nie ciągłego grania), jeśli szumami to możesz je skalibrować już po 2h edit: dobre do wygrzewania jest Sunn O))) Edytowane 10 stycznia 2009 przez greah Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) do muzyki z macbooka, wiadomka czasem jakis film, ale 99% to muza czyli rozumiem, ze nie ma co szalec i hd 555 w zupelnosci wystarcza? mozesz mi w skrocie opisac o tym wygrzewaniu? jak to zrobic najszybciej, albo ogolnie jakies rady Edytowane 10 stycznia 2009 przez Ölschmitz Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 do muzyki z macbooka, wiadomka czasem jakis film, ale 99% to muza lol, no i chui ze z macbooka tani lansiarzu za piataka, ja pier***le bibliotekarz pracujacy w sklepie z butami chce sluchac mp3 behemota w jakosci 128 na sluchawkach za 5 stow Z MACBOOKA. NO KU**A , bundy, kup se mozg. muzyka z macbooka, sie zakwiczalem przed monitorem. z macbooka. ;* z macbooka. muzyka Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 a co ku.rwa mialem napisac? chce sluchac muzyki z zintegrowanej karty muzycznej w laptopie? to wtedy nie byloby jakiegokolwiek sensu w kupowaniu drozszych sluchawek niz za 50 zlotych. masz swoje NAJLEPSZE sluchawki i sie nie udzielaj. i nie uwazam sie za taniego lansiarza. zarowna na maca jak i na sluchawki uczciwie zapracowalem. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Kupowac profesjonalne sluchawki za 5 stow do sluchania mptrojek z laptopa, we lbie sie poprzewracalo. a co do reszty to zartowalem oczywiscie, nie jestes lansiarzem MIchale ;] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 zbieralem ta kase kilka miesiecy, chce kupic cos naprawde dobrego, bez kitu nie wiem co cie tak to boli. wiem, ze jest juz pozno, nudzisz sie i szukasz byle okazji zeby zrobic troche zadymy i mi podokuczac. przyzwyczailem sie Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 no to co sie dziwisz ;] wyluzuj, tez zawsze chce kupic drozej i lepiej. "nie stac mnie by kupowac tanio" Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Posiadam Sennheiser HD555, mam je przy kompi czasem do słuchania muzy z kompa ,z amplitunra, do gier czasem sprawują sie swietnie wiec Ölschmitz moge je polecic naprawde sa dobre i wystarcza na długo po jakims czasie możesz zewnętrzną karte muzyczna kupic i juz jakość bedzie lepsza. Ja jak stałem przed wyborem kupna słuchawek ,uznałem ze to będą Sennheisery po przeczytanych recenzjach i ich cenie za swoje zapłaciłem 330zl polecem:) Cytuj
django 549 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 za ta kase nie lepiej wziasc Grado SR60? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 nie wiem, moze ty mi powiesz :> wyplate mam kolo 25 stycznia, potem bede chcial kupic, do tego czasu moge zmienic zdanie i sto razy, chce po prostu dobre sluchawki. Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 (edytowane) Zdania są polecone najlepiej osobiscie posłuchaj obu i sam ocen które lepij tobie odpowiadaja, osobiscie słuchałem muzyki i ogladałem film na słuchawkach : Grado SR60 potem na Sennheiser HD555 jeszcze były AKG K 530 i AKG 272 HD (te spowodu ceny odpadły) po wszystkim wybrałem HD555 ,najlepiej sam ocen które najlepiej ci pasują Edytowane 14 stycznia 2009 przez kwachus Cytuj
django 549 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Olchu TUTAJ masz porownanie tych Grado z Senkami wyzszej polki niz 550. W ogole poczytaj spobie jakies fachowe fora, np. hydrogen audio Z tego co wiem to dobrze, zebys mogl wyprobowac jak te Grado leza na twojej glowie - dla niektorych sa po prostu bardzo niewygodne. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 no jo bartku, ale to sa recenzje jakis maniakow ja tam sie nie znam. mam tera hd 201. sa fajne, ale wiadomo, ze zadna z nich wysoka polka. poszukuje czegos po prostu lepszego, tak do 300 peso. te hd 555 wydaja sie najlepsze, a co do wyprobowania to bedzie problem raczej bo w toruniu to tylko media markt mam, a tam bida z nedzom Cytuj
django 549 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 wiadomo, ze zeby wykorzystac potencjal takich sluchawek to trzeba miec sprzet za gruby hajs. Sam sie zastanawiam nad tymi Grado, ale jak narazie to wole sobie kupic nowy odtwarzacz. Sam mam wiekowe Senki HD457 i graja bardzo dobrze IMO, szkoda, ze uciskaja i strasznie grzeja. Dluzej niz godzine nie da sie sluchac bez zadnej przerwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi