milan 7 022 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 ja miło wpsominam ten kawałek z OST residnet evil Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 xdd metal z mtv o jezuuu <3 i jeszcze to bo taki nie jestem true Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Meh, strasznie prostackie. Poziom zastosowania matmy w muzyce rodem z przedszkola ( w porownaniu z innymi kompozytorami na matematyczno-muzycznym polu) rzeklbym. Gdzie im do takiego Xenakisa. Koles stosowal w swoich kompozycjach geometrie, funkcje sinusoidalne, teorie gier, system przewidywania indeksow gieldowych, a Tool pokazuje, ze umie dodawac, no fajnie. jak zagrać na gitarze system przewidywania indeksów giełdowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) No właśnie obso jak? Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie mogłem znaleźć tematu poświęconego jedynie Toolowi, więc odkopuję ten. http://heavyrock.eu/tool-na-ostatnim-etapie-nagraniowym-nowego-albumu/ Może jednak coś kiedyś wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ja przestałem wierzyć. Albo inaczej inaczej, przestało mnie to obchodzić. Zajawkę na Toola straciłem jakiś czas temu i teraz rzadko wracam do ich płyt (i to raczej do spokojniejszych utworów typu Parabol czy Wings for Marie). Maynard swoje już w życiu wyśpiewał i głos mu już nie wróci. Przeczuwam, że dostaniemy płytę spokojniejszą, podchodzącą już bardziej pod alt rock (marzenie). W najgorszym wypadku wokalu na krążku będą jednorazową akcją w studiu i Maynard będzie zawodzić na koncertach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie mogłem znaleźć tematu poświęconego jedynie Toolowi, więc odkopuję ten. http://heavyrock.eu/tool-na-ostatnim-etapie-nagraniowym-nowego-albumu/ Może jednak coś kiedyś wyjdzie. Takiego niusa to ja czytam przynajmniej parę razy do roku. Od 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Dojebany, nowy kawałek zapowiadający album, który ma wyjść w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Klikając w link liczyłem, że to oficjalna zapowiedź nowego TooL, ale chyba już przestaję wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Takie 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Właśnie zobaczyłem, że więcej czasu minęło od premiery ostatniego APC, niż od ostatniego TooLa. Sam utwór bardzo klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Właśnie zobaczyłem, że więcej czasu minęło od premiery ostatniego APC, niż od ostatniego TooLa. Tak, ale chociaż 4 lata temu był 1 nowy utwór: Swoją drogą też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nowy kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Cytat Earlier this week, Maynard James Keenan offered an update on Tool's new album, stating that he had begun getting music files from his bandmates to put lyrics to, and added that "words and melodies 100% done," with the exception of one song. Now comes word from guitarist Adam Jones that there is a target month now for recording the long awaited album, and that month is March. Źródło Od 12 lat wchodzą do studia i wejść nie mogą, także podchodzę do tego newsa z dużo dozą rezerwy. Aczkolwiek fajnie byłoby w końcu usłyszeć ich nowy album. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Z tym tempem będzie to ostatni album w ich karierze i szczerze mówiąc nawet nie wiem w jakim kierunku mogliby to pociągnąć. Wokal Maynarda dawno się zdarł, wiec spodziewam się raczej powtórki klimatów z 10k Days. Bardzo lubię ten album ale po 12 latach może być srogie rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 a wy się nadal na trolling Maynarda łapiecie? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Nowy Tool podobno ma wyjść zaraz po premierze Half Life 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 42 minuty temu, _Be_ napisał: a wy się nadal na trolling Maynarda łapiecie? xd Podobno nadzieja umiera ostatnia, ale w tym przypadku jest raczej matką głupich. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Oni chyba naprawde maja zamiar nagrac ten album w tym roku, Glaca potwierdza. Cytat MT Void [projekt współtworzony z Justinem Chancellorem – przyp. red.] będzie zależny od Toola. Na pewno zacznę pisać rzeczy mocno beatowe i struktury dla Justina. Pewnie już niebawem, ale oni wchodzą do studia w maju. Ich płyta wyjdzie w tym roku, pewnie później zrobią trasę. https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2018/03/01/glaca-kora-wywiad/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Trollingu ciąg dalszy. http://heavyrock.pl/tool-oficjalnie-rozpoczal-nagrywanie-nowego-albumu/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Troll najwiekszy i tak juz był, bo wydali płyte 10 000 days nagraną przez jakieś niedorajdy i wmowili fanom że to oni nagrali. Później nawet grali to na koncertach. Więc co najwyżej kiedyś powtórza to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Tak było z 10 000 days? Hmmm... może dlatego ten album najlepiej wspominam. Zaraz sprawdzę, czy czasem nie majaczysz w gorączce. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 faaaajne. jest pod wrażeniem guwniaków, wyczuli oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Nie wiedzialem, ze nowy album APC jest juz dostepny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 W grudniu przyjeżdżają do Krakowa, no nie powiem, chętnie bym się wybrał i zobaczył jak to na żywo brzmi. Do tej pory kawałki z tego albumu bez jakichś większych zachwytów, ciekawe jak całość wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi