Sven Froost 488 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Opublikowano 28 sierpnia 2019 12 minutes ago, Hum said: Do żadnej. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Opublikowano 28 sierpnia 2019 54 minuty temu, Absolem napisał: Polecam odsłuch na słuchawkach, realizacja urywa du.pe. To co mnie najbardziej cieszy to to że Maynard przestał brzmieć ja Chris De Burgh. 1 był na głośnikach, 2 leci na słuchawkach. Zupełnie inny odbiór. Swoją drogą bardzo mało tu wokalu, bardzo post metalowa ta płyta. Dla mnie to tylko plus. Zawsze podobał mi się śpiew Maynarda, ale wcale mi go tu nie brakuje. Odliczanie do wersji Fear Inoculum wyciętej z wokalu uważam za rozpoczęte. 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Invincible to imo najlepszy kawałek z płyty Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 Ogólnie to nie na to czekałem 13 lat. Kawałki Toola wycięte od szablonu i zero choćby lekkiej agresji w wokalu Maynarda. Daję 5/10 i chcę zapomnieć. Ostatni A Perfect Circle jest jakieś 109 milionów razy lepszy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 U mnie był dzisiaj 3 odsłuch i zaczynam się nieco wkręcać. Dobrze robi mi Descending i fantastyczny, spokojny wokal w Culling Voices. Jednak zdecydowanie nie jest to czołówka i rzeczywiście brakuje czegoś z (pipi)nięciem. Ostatnio puściłem sobie 10k Days i opadła mi kopara jak różnorodnym, ciekawym (lirycznie) utworem jest RosettaStoned wraz z intrem. Albo jak z przytłaczającego utworu tytułowego przechodzimy w The Pot. W Fear Inoculum tego brakuje, to taki luźny zbiór toolowego grania, przypomina raczej the greatest hits. no ale będzie dalej męczone Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 18 minut temu, Masorz napisał: lekkiej agresji w wokalu Maynarda. Lekka agresja w wokalu Maynarda to śpiewanie ala Chris de Burge, to pierwsza płyta gdzie da się go słuchać. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 aż sobie wyguglowałem typa xd szanuję taki trolling Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Pierwsze odsłuchanie (na słuchawkach) wymęczyło mnie niesamowicie. Może dlatego, że nie tego się spodziewałem, a może dlatego, że długaśny to album. Na razie nie rozróżniam zbytnio kawałków, ale za dziesiątym razem będę już wył razem z Maynard'em nucił wszystkie riffy. ...o ile wejdzie mi za piątym razem lepiej niż za pierwszym, ma się rozumieć. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 Okazało się, że nowy album Toola jednak nie jest guwnem 5/10, tylko coraz przyjemniej się go słucha i obecnie mogę dać mocne 7/10. W przypływie emocji po jednorazowym przesłuchaniu niesłusznie go zjechałem, za co przepraszam forumka i wszystkich fanów metalu na świecie. Poniżej najlepszy numer, podro. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi