Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ze względu na to, że jestem świeżo po przejściu Anala Wake`a to polecam obczaić to:

W ogóle warto zajrzeć na jutubowy kanał tej szalenie wszechstronnie utalentowanej paniusi. Na warsztat bierze z sukcesem wiele klasycznych szlagierów z gier.

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 92,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Ten koleś to jest jakis w dupe yebany kosmita!  

• Genialne są OST'y z wszystkich Silentów (najbardziej z dwójki) oraz Onimushy: Dawn of Dreams, ale najbardziej debeściacki, absolutnie mistrzowski soundtrack ma Headhunter, perełka jeszcze z czasów Dre

• Polecam album Dracula Battle Perfect Selection (Seria Castlevania). Pare przykladowych kawalkow:     Cross a Fear -   Ripe Seeds -   Bloody Tears - http://www.youtube.com/watch?v=Hnsshm-

Opublikowano

Arcanum:

Samą grę też polecam, nie wiem, czy nie mój ulubiony cRPG, a według mnie mocno niedoceniony.

Kroniki Mrocznego Księżyca:

Soundtrack genialny, a sama gra... Cóż, w swoim czasie byłaby świetna, gdyby nie totalnie skopane SI.

• 2 lata później...