Obsolete 973 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Standardowa reakcja widza "Lost" po "poznaniu calej opowiesci": http://www.youtube.com/watch?v=jeM15aA-hr8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No oglądaj Square, chcę zobaczyć jak będziesz hejtował ten serial po obejrzeniu finału Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja bym proponował oglądać finał na jakimś starym CRT, po prostu szkoda nowego.... a i otwórz wpierw okno Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) i think it's amazing that everywhere, all over the globe, while this was happening, we all lived the same experience. we all smiled when vincent showed up, we all cried when the plane flew overhead, we all lost it when jack's eyes closed and we all shook our head at the enormity of it all when the logo came across the screen for the last time. it was truly an amazing show and whether we knew each other or not, we all lived ...together. ;< to był magiczny serial, spie.rdalajcie. Ci którzy obejrzą całość w tydzień nie zrozumieją magii LOST. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Oglądałem przez 6 lat. Smutno mi jak tak brzydko ludzie mówią o tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Temat ten zaświecił mi się na głównej stronie forum i znowu przypomniałem sobie gówniany finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczoburger 1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) cóż z pewnością nie jest to serial dla motłochu i gawiedzi stąd nie dziwota że wielu się nie podobał Edytowane 27 Lutego 2012 przez kaczoburger Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 iksde Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 lol Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 następna inkarnacja Kazuo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 magiczne, swiecace zrodelko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 kościół Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Bedę oglądał dalej bo jest kilka interesujących i niewyjaśnionych na chwilę obecną wątków, "kilka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 sporo głupich i niemądrych pytań w tym filmiku Serial miał swoje błędy (6 sezon [*]), ale mało który potrafił tak przyje.bać twistem, dać taki shockface. No i wciągał jak bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Serial jako taki jest ok nawet bardzo ok, ale finał to dla mnie po prostu lanie twórców prosto w twarz widzów. A w całej historii napięcie budziła tylko chatka Jacoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No trzeba przyznac, że ten serial oglądany z tygodnia na tydzień dostarczał mnóstwa wrażeń. Spekulacji na forach mnóstwo, fanowskie wikipedie pękające w szwach od najdrobniejszych smaczków, twisty które roz(pipi)iały czaszke(szczególnie finały sezonów), a jakby tego było mało, to przecież mieliśmy plejade bardzo fajnych postaci. Imo serial bardzo dobry, gdyby tylko 6 sezon przynosił jakieś normalne odpowiedzi i nie był takim gniotem, to byłby perfekt. Twórców zgubiło to, że zdecydowali się powrócić do pierwotnych planów i zakończyć to tak, jakby sezonów 3-5 nie było. No bo to z kilometra widać, że wyspa miała być czyśćcem i zakończenie w kościółku tylko to potwierdza. Twórcy z czasem odeszli od tego pomysłu, ale zakończenie zostawili i dlatego wyszedł taki stolec. Zmienili fabułe, to powinni napisać nowe zakończenie, a nie... Niemniej Lost był wydarzeniem, a takich rzeczy nie da się odtworzyć robiąc sobie maraton. To trzeba było przeżyć na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ...i wkurzać się na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzieki wszystkim za opinie Właśnie zacząłem szósty sezon no i nie powiem, jestem naprawdę ciekaw co się tam wydarzy, że aż tak was wkurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Damon Lindelof, scenarzysta zakończonego dwa lata temu serialu "Zagubieni" wyjawił w rozmowie z Variety, że marka może powrócić w jakiejś formie. - Minęły dwa lata od zakończenia serialu, w którym opowiedzieliśmy historię, którą chcieliśmy. Jestem pewien, że świat nie widział końca "Zagubionych", ale nie będę już związany z tym projektem - opowiadał. Nie jest to pierwszy przypadek, gdy Lindelof sugerował, że serial "Zagubieni" powróci w jakiejś formie. Jednak tym razem jego wypowiedź sugeruje, że wie o jakimś konkretnym projekcie, a wcześniej raczej były to tylko hipotezy. Zachodnia prasa spekuluje, że może być to spin-off, gra interaktywna lub produkcja z gatunku MMO. Lindelof niedawno pracował nad scenariuszem filmu "Prometeusz". Musimy czekać na potwierdzenie lub zdementowanie jego słów. Edytowane 2 Maja 2012 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Mogliby od bardziej psychologicznej strony ukazać konflikt światełka w magicznej jaskini. Edytowane 2 Maja 2012 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Ja chce 7 sezon, który odpowie na wszystkie pytania, dopowie historie niektórych postaci i gitara by była. Jakieś gierki dla kąsolomaniaków mogą sobie wsadzić. Ewentualnie spin-off, który wyjaśni pewne rzecz na boku, a sam będzie miał jakąś własną fabułę. Albo chvj, remake 6 sezonu w ogole. Cokolwiek co spłucze smak stolca, które odczuwam do dziś po zakończeniu Edytowane 2 Maja 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Albo najlepiej 5 sezonów. Pierwszy był genialny i budował napięcie. Kolejne sezony tylko komplikowały akcję, A całość wymknęła się twórcom spod kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jedyne co wymknęło się spod kontroli, to naiwność fanów, że w ostatnim sezonie serial zmieni nagle formułę która przyniosła mu sukces z opowiadania historii bohaterów i budowania napięcia dzięki tajemnicą, na obdzieranie go ze wszystkich sekretów i odstawienie bohaterów na drugi albo najlepiej żaden plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Cokolwiek co spłucze smak stolca, które odczuwam do dziś po zakończeniu Skąd wiesz jak smakuje stolec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zakładam, że smakuje tak samo jak pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi