Skocz do zawartości

BLACKEST OF BLACK

Gosku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czasem, nawet nie rzadko, ale coz bywa. Ale nie zawsze drogi Milanie!

Gość _Milan_
Opublikowano

no w przypadku titd twoja euforia siegala zenitu, chyba "ze byles nayebany " jak ze mna gadales na gg xD

slyszysz a nie sluchasz.

Opublikowano

trzezwy bylem, ale z tidem to ewenement, tak samo jak z Mastodona, ktorym bylem zachwycony po pierwszym przesluchaniu, a przy nastepnych myslalem "ja yebie, (pipi)a co to ma byc". Bywa, ale zeby nie krzywdzic Twojej milosci do titd, to powiem CI ze doceniam, ale nie slucham, wole Genghisa.

Gość _Milan_
Opublikowano

to Ty zaczales o todayu ;]

ciekawe jak tam Twoje zachwyty nad convergem sie maja teraz , bom ciekaw troche

Opublikowano (edytowane)

no juz ci pisze, slucham sobie na telefoniku przy spacerku czasem i nadal mi sie podoba ;]... tak samo jak Rabbit Junk i The Shizit, ha!

Edytowane przez Gość
Gość _Milan_
Opublikowano

no na moje dobrze napisalem, zalezy jak kto to rozumie ;]

Opublikowano (edytowane)

Hate kopr, les legiones noires, poczytaj o tym psyko, to troche jest poyebane towarzystwo. Ostatnio tez jakies tumanty tam podpalily kosciol jesli sie nie myle, w tamtym roku chyba, jakas atomic satan und grim forbbiden kingdom grupa popaprancow, hehe ;] A ogólnie to polecam lekture tego, bo troche prawdy:

http://www.blackmetal.pl/forum/viewtopic.php?t=8228

Ludzie, jeszcze sie przeciez dobry black robi ! Lugubrum nowe wylazlo, hehe

'black metal z elementami jazzu

folderpj5.jpg

01. Kadurha

02. Lugwampinga

03. Kabondobondo, Muborobondo

04. Mushole

05. Bwikalabalume

06. Kurlerha Omugongo

07. Isirhe

http://www.shareonall.com/Lugubrum_-_Albino_de_Congo_2008_kiic_rar.htm

Zeby nie bylo, slyszeliscie szwedzkiego maligna ? Jedno z lepszych przypier,dolniec w calym black metalu i nie ma w tym ani slowa przesady.

http://ifolder.ru/161341

Sorry, ze ifolder, ale naprawde innego uploadu nie moglem znalezc. Prawdziwy (pipi)a szwedzki black

[offtopic]Co psyko, spodobalo sie servants... ? ;f[/offtopic]

Edytowane przez FARMEROS
Opublikowano

Lubilem czytas o tym calym zamieszaniu w skandynawskiej scenie, tu podpalaja koscioly, to sie zra, groza sobie. Juz napisalem o warunkach kulturowych. Jak np (pipi)a mozna sluchac wietnamskiego blacku, jak oni tam nawet dobrze nie wiedza co to szatan hehehe. Manor nie jestem muzyczna dziw.ka, tylko z powodu duzej ilosci czasu wolnego, z nudow czesto zaciagam co sie da i slucham ;] Servants to wy(pipi) straszny, swietny release, ale w koncu Bonga nigdy nie zawodzi \m/

Opublikowano
Lubilem czytas o tym calym zamieszaniu w skandynawskiej scenie, tu podpalaja koscioly, to sie zra, groza sobie.

paru (pipi)nietych gimbusow podpalilo kilka kosciolow, jeden drugiego ciachnal, i z igly widly. wiecej czarnych raperow strzela do siebie w USA, czy to znaczy ze sa bardziej tr00? poza tym w USA chrzescijanstwo pojawilo sie dopiero w XV wieku, to jest tr00 zlo... ;D

Juz napisalem o warunkach kulturowych. Jak np (pipi)a mozna sluchac wietnamskiego blacku, jak oni tam nawet dobrze nie wiedza co to szatan hehehe.

sram na szatana, jako ateista nie wierze w te pierdoły. dla mnie liczy sie muza, ostry wykurw i siara sącząca się z głośników, a tak sie sklada ze jeden z moich ulubionych albumow blackowych pochodzi z korei.

Opublikowano

Chuy takie sa moje spostrzezenia. Fajniej jak ziomki wierza sobie w tego calego sejtana, bo IMO o to w black chodzi, choc osobiscie mam to gdzies. Ogolnie caly black jest ostro bekowy i jednak nie dalbym rady tego sluchac non stop teraz, tak jak to robilem za czasow gimbusa, raz na pol roku jeden track do kakao z rana i starczy. Pokoj szatany \m/

Opublikowano
Ogolnie caly black jest ostro bekowy i jednak nie dalbym rady tego sluchac non stop teraz, tak jak to robilem za czasow gimbusa, raz na pol roku jeden track do kakao z rana i starczy

ostro bekowe to są zespoły z norweskiej sceny.

do bm trzeba dorosnac ;]

Opublikowano (edytowane)

wrzuci ktoś "Hvis lyset tar oss" Burzuma?

bartezoo, już gosku wrzucił w temacie z linkami ale dzięki tak czy siak ;]

Edytowane przez Manor
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

dzisiaj dopiero o tym przeczytalem. Black metal nie zyje, ten pedal, Atilla z Mayhem za jakies drzewa sie przebiera, klawisze...

• 1 miesiąc temu...