Opublikowano 14 listopada 20177 l Ciężko mówić o zamachu na świętość w tym przypadku, bo tiruriru umpa zrobiło się samo. Jeden z lepszych moich zdaniem coverów przez pryzmat oryginał - wykonanie. I wykonanie w dodatku to tutaj słowo klucz. https://www.youtube.com/watch?v=H4rYaLBUpLA
Opublikowano 15 listopada 20177 l ano złoto jak to jack ma w zwyczaju z ciekawostek to Blackpool Lights strajpsów kręcił ten sam gostek co Zeppów w 1970 w Royal Albert Hall bliźniaczo mi kiedyś te ujęcia wyglądały i pokusiłem się o poszperanie Edytowane 15 listopada 20177 l przez maciucha
Opublikowano 14 lutego 20187 l Kiedyś słuchałem heavy metalu, w sumie i raz na rok sobie coś zapuszczę. Swego czasu podobał mi się ten kower, klasycznego zespołu: @Butt żyjesz? Ile cię nie było?
Opublikowano 14 lutego 20187 l @grzybiarz Jak widać. A będzie ze 3 miesiące. Żeby nie było offtopu, dobry cover ↓
Opublikowano 15 lutego 20187 l Dolores się zmarło to zaraz znalazły się sępy żeby nagrać kowerek. Mimo żerowania na jej śmierci to całkiem niezły jest.
Opublikowano 15 lutego 20187 l Ale gówno. Prawda. Edytowane 15 lutego 20187 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 15 lutego 20187 l jezu te wymuskane 'amerykańskie', generyczne wokale w co 2 kawałku, aż się rzygać chce