Opublikowano 9 stycznia 20196 l (pipi)a jaki rak! To doskonały przykład na to, że każdy, nawet największa fujara może grać kowery znanych przebojów. Ten w dodatku nie jest w żaden sposób odkrywczy ani jakoś indywidualnie zinterpretowany. Bez sensu
Opublikowano 19 czerwca 20195 l jak ja tego ku,rwa piejca je,banego nie trawie ale kower całkiem smaczny Edytowane 19 czerwca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 30 października 20204 l Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał: No zamach, to to nie jest... Jak ja nie trawię Anthrax, to jest kapela zupełnie bez tożsamości, liczenie ich do wielkiej czwórki to jakiś nikczemny żart.
Opublikowano 30 października 20204 l 54 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: A (pipi) tam w Anthrax. benante to z anthrax
Opublikowano 31 października 20204 l 2 godziny temu, Okie from Muskogee napisał: No sam tam nie jest taaa brakuje jeszcze litzy z luxtorpedy
Opublikowano 31 października 20204 l 12 godzin temu, Okie from Muskogee napisał: No zamach, to to nie jest... całkiem sympatycznie się tutaj DuVall spisał nie wiem co robi większe wrażenie samo wykonanie czy jego siwe afro
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Jeden z niewielu coverów fajniejszych w odbiorze, niż oryginał ( który kocham ):
Opublikowano 15 stycznia 20214 l 15 minutes ago, Paolo de Vesir said: >djent >generyczny wokal nie przesłuchałem, ale gówno pozdrawiam Tak wrzucilem, ostatnio mam jazde na BB. Zrobili praktycznie z niczego kawalek w swoim stylu ktory da sie sluchac
Opublikowano 6 lipca 20231 r 3 minuty temu, Masorz napisał: Niech mnie (pipi) popieści Pal licho to dziaderstwo, pytanie brzmi jak SOAD dał się paroma srebrnikami przekupić by powstała taka abominacja?