Skocz do zawartości

Spis posiadaczy Xboksa 360

Hummer

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tesz moge se dopisac ^_^ dostalem 1 jednego pada+vive pinate i forze2 oczywiscie wraz z xem.

ps.sory za bledy ale nie jestem polakiem do tego to moj pierwszy post na tym forum.

Opublikowano (edytowane)

Wersja: Premium

Data zakupu: maj 2007

Data produkcji: wrzesień 2006

Serwis: problem z napędem, naszczęście wszystko jest już ok ;)

Gry:

-PGR3,

-GoW,

-NBA Street HomeCourt,

-NfS Carbon.

-PES2008,

-BioShock,

-skate.,

-GTA IV,

GT: SiuSiu PL

Edytowane przez Bamboocha
Opublikowano

Xbox Premium (z listopada 2006;o)

Gry:

GoW

DOA4

Halo 3

jakis Harry Potter

PDZ

Burnout Revange

w drodze Forza 2 i Viva Pinata

GT: QBH PL

Opublikowano

Ja od niedawna też się podłączyłem do grona Xboksowców.

Kupiłem co prawda starą wersję premiuma bez hdmi i z możliwością przegrzewania ale za to za 699zł z viva piniatą i forza2, dokupiłem teraz GTAIV i GoW i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.

Pozdro

Opublikowano

No to teraz ja wam powiem cos ciekawego, a mianowicie jestem wlascicielem x kloca od 10 marca 2006 roku :P i jak narazie nic na to nie wskazuje zeby mial pasc :) a troche gier sie juz przewinelo przez ta konsole :P

Opublikowano (edytowane)

od dwuch tygodni mam xbox 360 arcade (nówka) + dysk 20gb

GRY :

asansis cred

gta 4

kane & lynch dead man

pgr 4

burnout paradise

fifa street 3

pes 2008

Edytowane przez _przemo_
Opublikowano

Mam xboxa :P

Zakupilem go w promocji (mieszkam w Anglii) za jedyne 100 funtow (zalapalem sie na pierwsze 5 :P)

Jest to Xbox premium z 20 gb hdd,i bezprzewodowy pad, Rok produkcji : 2006-11-12 , naped Samsung(czytalem ze te starsze samsungi sa najlepsze ) mam go 5 dni ani jednej scinki jak narazie :P.

Gry: Call of Duty 3 i Eragorn.

Bez live ale to sie zmieni niedlugo. :P

Opublikowano (edytowane)

X360 mam juz ponad tydzień czasu i jestem jak na razie bardzo zadowolony!!!!Myślałem że to będzie taki PC w miniaturze ale tak nie jest,gra sie fajnie ale musze to napisać żeby nie było za pięknie DualShock jednak wygodniejszy :P

Edytowane przez Milo
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Xbox 360 arcade+20gb+Gta IV+ Fifa 07+BF:BC Gold kupiony 31.05.08

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

No to i ja.

Jakieś dwa tygodnie posiadam X360 Premium (HDMI aczkolwiek nie 64nm - może jak się ten spali, to mi na takiego wymienią :D ) z dwoma padami i jakimiś tam grami. Na XBL! jako Krasus666 - póki co słabiutki GS. :/