Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no Milanese bedzie w tym roku miotał basami w Cieszynie w duecie z neilem landstrumm'em.

czyli mam nadzieje, ze bedzie dwóch Milanezów conajmniej w tym roku na nowejmuzyce ; ]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Po zainstalowaniu nowego Winampa, lastefę mi nie skrobluje nowych utworów. Też tak macie?

ściągnij foobara

Czekałem aż ktoś to napisze. Na szczęście w ciągu 2 tyg. zdołałem już uporać się z problemem. To nie był problem Winampa, tylko lastefema.

Opublikowano

Jest jakaś stronka z szeroką bazą sigów lasta na forumy, lastsig.be znam, ale tam mało co jest... wiecie coś w stylu ICP themed sygnature...

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Coś mi scrobbling siadł, od 3 dni nie czyta, mimo że w tym programie pisze ze przescrobblowane. Dziwne.

Własnie się naprawiło. lol

Edytowane przez Mikes
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

może nie jesteś zalogowany, Kmiot.

zresztą sprawdź maila, do mnie przyszła wiadomość, że mam dostęp do bety.

no nie wiem, mam mieszane odczucia. jak dadzą shotuboxa na bok i pozmienią nieco dizajn oraz dodadzą z powrotem czarny kolorek to będzie w cipkę. dużo rzeczy można teraz zmieniac wedle uznania - jakie listy chcesz wyświetlać, jakie mają być długie itp. no i dobry odtwarzacz wreszcie jest, ale i tak tego się nie używa. a może się używa, nie wiem.

Edytowane przez Blok
Opublikowano

Luz, czy dobre, czy zle, po tygodniu sie wszyscy przyzwyczaja. Przypominam, ze last.fm jakis rok temu zmienil znaczaco design, o czym wielu zapewne zapomnialo, a jeszcze wiecej osob nie jest w stanie sobie przypomniec jak wygladala starsza wersja.

Opublikowano
może nie jesteś zalogowany, Kmiot.
No ja Cię proszę, nie rób ze mnie większego idioty niż jestem :(

Luz, czy dobre, czy zle, po tygodniu sie wszyscy przyzwyczaja. Przypominam, ze last.fm jakis rok temu zmienil znaczaco design, o czym wielu zapewne zapomnialo, a jeszcze wiecej osob nie jest w stanie sobie przypomniec jak wygladala starsza wersja.
Nie no, oczywiście, przecież nie będę pisał petycji onlajn, aby zostawili ten dizajn, ale pogęgać można. I tak tam wchodzę jedynie posłuchać "podobnych wykonawców".