Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzehoo
Opublikowano

Zainstaluj tego AdBlocka (znajdziesz go tutaj: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/), potem bardzo łatwo możesz zablokować wszystkie zbędne obrazki, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem i dać "adblokuj" czy coś takiego. Poza tym gdzieniegdzie pojawi się dodatkowo opcja "zablokuj", np. przy wspomnianym odtwarzaczu:

clipboard03ic1.jpg

Świetna sprawa, głównie dzięki temu bajerowi przesiadłem się z Opery na FF.

Opublikowano

dzieki jakiemu bajerowi i dlaczego przesiadles sie na ff z opery ?

no i o co chodzi z ta swietna sprawa.

krotko mowiac... moglbys wyjasnic o co Ci kur.wa chodzi, Grzesiu ? :)

Opublikowano

haha, dobra juz czoje o co chodzilo ; ]

mi tam zadne adblocki nie potrzebne. juz sie przyzwyczailem do sklepiku - a dokladniej mowiac, to od poczatku mialem go w du.pie, a playerek lastowy podoba mi sie bardziej od tego wczesniejszego.

Opublikowano (edytowane)

No ale adblockiem wywalisz sobie np. latające albo multimedialne reklamy we flashu z dowolnej strony.

Nowy last byłby wpytkę gdyby nie brak czarnej skórki.

Edytowane przez totencham
Opublikowano

mi to wsioryba, uzywam czerwonej, bo jestem zbyt leniwy by zmienic na inna ; ]

zreszta, narzekacie, a tak naprawde wytykacie non stop mankamenty, ktore nie maja zadnego znaczenia dla glownej funkcji tego serwisu...

Opublikowano

Bo technologicznie dla końcowego użytkownika niewiele się zmieniło (coś tam podobno w silniku usługi). Z plusów to dla mnie nowy wygląd stron artystów - wydają się zawierać więcej i nie ucierpiały na przejrzystości.

Opublikowano (edytowane)

lepszy ten nowy last, bardziej przejrzysty, poza shutoboxem na dole.

nie skrobluje mi traków od czwartku ;[

dobra, nie musicie się głowić, naprawiłem już.

Edytowane przez Blok
Opublikowano

podobno bedzie za pare dni, jak nie mozesz sie doczekac to mozesz uzyc stosownego skryptu do GreaseMonkey [taki plugin do ff]

Gość Grzehoo
Opublikowano
haha, dobra juz czoje o co chodzilo ; ]

mi tam zadne adblocki nie potrzebne. juz sie przyzwyczailem do sklepiku - a dokladniej mowiac, to od poczatku mialem go w du.pie, a playerek lastowy podoba mi sie bardziej od tego wczesniejszego.

Ale AdBlock nie wyłącza sklepu PE ;]. Odtwarzacz na last.fm też zostawiłem, za to reklamy same się usunęły (Google Ads i coś tam jeszcze). Po prostu wyjaśniałem działanie bajeru ci... Pawłowi.

Opublikowano

podobno bedzie za pare dni, jak nie mozesz sie doczekac to mozesz uzyc stosownego skryptu do GreaseMonkey [taki plugin do ff]

No to bomba. Jakoś przeczekam ;).

Opublikowano

Wywaliło mnie z grupy PE Underground, a jak się próbuję dołączyć, to się wiesza na amen. No weźcie.

Opublikowano

Mi tam pasuje ten nowy last. Z tym że ; z(pipi)any jest dostęp do poczty [muszę fikać między profilem, a stroną główną] . Z(pipi)any jest szałt [na dole !!?!] i z(pipi)ane są aktualności [co robiłem] ..nie dość że nie aktualizują się od czwartku to w ogóle na (pipi) mi to?

I chce czarny skin. Daj ktoś tego plugina do monkeya !!!

Opublikowano

zastanawia mnie jedno - autorzy chwalą się osiągnięciem idealnego scrobblowania na bieżąco i widać to po chartsach, ale w takim razie zrezygnowano z chartów tygodniowych? jest jedynie zakładka "7 days ago", czyli jak? będą się zmeniać każdego dnia? za to zdecydowania na + zaliczam nowy wygląd stron artystów i eventów.

Opublikowano

scrobbluje sie non stop jak słuchasz, chartsów tygodniowych jako takich chyba nie bedzie, bo ta zakładka 7 days ago byłaby zbędna :P mi takie rozwiązanie bardziej odpowiada

Opublikowano

Są tabele tygodniowe, dajesz sobie "ulubieni wykonawcy" i "przeglądaj według tygodni". To akurat na plus zaliczam, że teraz liczy "ostatnie ileś tam" zamiast tylko dodawać.

Opublikowano
nie ma takiego bajera do opery?

Oczywiście, że jest - tylko Opera ma to normalnie out-of-box więc nic nie musisz instalować ;]

kliknij gdziekolwiek na stronie i daj 'Block Content/Zablokuj zawartość' potem sobie kliknij na plajerze i w górnym lewym rogu kliknij 'Done/Gotowe' - i plajer zablokowany. Tak samo możesz blokowac reklamy /obrazki .

Przyzwyczaiłem sie do nowego lasta jakoś... może być, ale wolałem tego starego.