Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klikam na profil kogoś ze znajomych to przy ulubionych wykonawcach lista kończy się na 15, oprócz Royala bo u niego kończy sie tak jak kiedys na 50. od czego to zalezy ? jak przestawic zeby wyświetlało się 50 ?

Gość Grzehoo
Opublikowano

Po prawej stronie od napisów Ulubieni wykonawcy i Ranking utworów masz taką szarą zębatkę/słoneczko ze strzałką - kliknij tam, a pojawią się ustawienia.

Opublikowano
nie jest oczoje.bny, tylko tyle i az tyle

a czerwony był az tak bardzo ??????????????? w sumie nie za duzo teraz na lascie koloru bo wszystko jest i tak białe

Opublikowano

Możesz sobie ustawić listę na ogółem, albo na ostatni rok, albo na ostatni tydzień. Nie wiem, czy można sobie powiększyć liczbę list, żeby były i te, i te. Ja bym sobie ustawił listę ulubionych albumów.

Opublikowano

no tyle to wiem, ale wczesniej tez taka opcja byla.

mi chodzi o liste, gdzie bylo napisane rowno tydzien od ktorego do ktorego czego sluchales.

tam nie widze dat, a jestem za leniwy by sobie liczyc.

ba, nie widze nawet kiedy byla ostatnia aktualizacja...

Opublikowano

Aktualizacja jest po każdej piosence. Masz równo ostatni tydzień wyliczony, obojętnie kiedy patrzysz. Rankingi tygodniowe możesz sobie zobaczyć po kliknięciu ulubieni wykonawcy->przeglądaj wg tygodni.

Opublikowano

nie podoba misie to. lubilem to podsumowanie.

wchodzisz na stronke i masz wszystko dokladnie odrazu podane jak na tacy co od kiedy do kiedy i ile.

w sumie pierwszy taki wyrazny mankament na ktory moge ponarzekac.

Opublikowano

Raczej nie oceniam ludziom gustu na podstawie jednego dnia słuchania. Zgłoś się ponownie za jakieś 30 tys. kawałków, to ocenię.

Opublikowano (edytowane)

musialem zerowac liczniki. iTunes wysłał wszytsko co bylo sluchane od roku tyle ze spora czesc byla brata i to mi nie pasowalo.

No ale ok. Kiedys wkleje linka ponownie ;]

Edytowane przez bajej
Opublikowano

jaka jest strona z tymi wszystkimi popierdółkami czyli ulubiony zespół, album, wykresy itp. rzeczy które można wstawiać do "O osobie" na last fm ?

Opublikowano

scrobblowałem poprzez winamp, ale ten mi się popsuł, więc ściągnąłem foobar. co trzeba zrobić żeby mi scrobblowało poprzez foobar? bo teraz nie dziala