Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Radio jest jedną z fajniejszych opcji Lasta moim zdaniem, tak że bardzo mi przykro, że portal poszedł w stronę komercyjną.

Chleb tez kosztuje a nie nazwalbym go komercyjnym!

Zduniacz no ja mam foobara bez tego calego programu dodatkowego, ale juz nie wiem jak to sie stalo, pewno jakis plik gdzies wsadzilem czy cos c'nie

Opublikowano

dzienks za rady. Rozwiazalem problem, dla potomnych napisze, ze po formacie Windy ustawila mi sie standardowo jakas dziwna strefa czasowa w zegarze, musialem ja przestawic zeby zgadzala sie z ta w lascie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Moje konto lezy na tym serwisie od prawie 3 lat:

moje od 5, wlasciwie to bylem pierwszy, a wiadomo tam gdzie ja tam wszyscy musza sie zaraz spierdolic.

Edytowane przez zduniacz
Opublikowano

z 2 razy radia uzylem...jak chce sprawdzic jakis zespol, to sciagam 3 pierwsze piosenki z jakiegos albumu i oceniam czy warto dalej sie babrac w dyskografii. Sprawdzona metoda.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skontaktowal sie ze mna rzecznik last.fm pytajac czy chce abym dostawal kase za kazdy odsluchany utwor Mrocznej Masy, ale jako ze dbam o swoich fanow, wiec odmowilem i mozecie sluchac tych wspanialych utworow za darmo.

Opublikowano

a nie czytalem, nawet nie wiem czy tam bylo to napisane - bylo kilka opcji do wyboru, czy chce dostawac kase czy nie i jakies tam jeszcze, za duzo tego bylo wiec dalem ze "nie", potem by sie okazalo ze mi zabiora dom i samochod albo kto wie co jeszcze

ale glownie chodzilo o fanow

Opublikowano

To tam te zespoły andergrandowe dostają kasę jak wrzucają swoją muzykę? Jak oni to sprawdzają?

Czy to sprytna ironia której nie zaczaiłem.

Opublikowano
To tam te zespoły andergrandowe dostają kasę jak wrzucają swoją muzykę? Jak oni to sprawdzają?

Czy to sprytna ironia której nie zaczaiłem.

Chyba tak. Wg tego panelu co mi sie wyswietla, moje osmiobitowe pierdy zarobily juz dla mnie 4 pensy. A sa tam od wakacji 07 ;).

Sie robi hajs w muzyczny showbiznesie, cnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakby ktos chcial subskrypcje wykupić za 3 dolce i nie ma paypala to zagadac do mnie na PW to sie załatwi ;].

PS wiem ze mozna kombinowac z proxy ujowo to działa ;/

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...