Banny 2 656 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 FATALNIE;(((((((((((((((( teraz ja http://www.lastfm.pl/user/fake_u Cytuj
jarken 33 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 ...zawsze mam czarną, bo jestem trv. http://www.lastfm.pl/user/Siara_iwj Chcę same dyshki... :* "Twoje porównanie z użytkownikiem Siara_iwj wypada: Świetnie Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Amon Amarth, Judas Priest, Black Sabbath, Motörhead oraz Anthrax. " Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 jarken słabo, banny dobrze jak już se tak wpisujemy Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem Siara_iwj wypada: ŚWIETNIE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Judas Priest, Jethro Tull, Deicide, Kreator oraz The Beatles. Pozdrowienia dla Siary, jak tam forum RCS? Ciężko powiedzieć, dopiero co kupiłem nowy dysk i po kilkumiesięcznej przerwie od neta muszę tam zaglądnąć wreszcie Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ja tam ze 4 lata nie byłem nie wiem co się tam w ogóle dzieje Wrzuciłbym tu profil mojego znajomego, który cały dzień siedzi w domu słuchać prawdziwej trv muzyki a wychodzi ze swojej pieczary tylko żeby zajarać pete pod klatką. Niestety usunął profil poraz 10. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem fake_u wypada: Dobrze Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Metallica, Miles Davis, Jimi Hendrix, Kyuss oraz Slayer. http://www.lastfm.pl/user/Pelipe93 dobra, napierda.lajcie. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem fake_u wypada: DOBRZE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Miles Davis, Jimi Hendrix, O.S.T.R., Them Crooked Vultures oraz Kyuss. Twoje porównanie z użytkownikiem Pelipe93 wypada: ŚREDNIO Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera O.S.T.R., Kyuss, High on Fire, Miles Davis oraz Led Zeppelin. hir ju goł http://www.lastfm.pl/user/Zakalec Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Zakalec ku.rwa pjona, wypadamy razem SUPER ;* Za to Ten Spod Ściany słucha TCV i to się ceni. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem Zakalec wypada: Słabo Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Kyuss, Black Sabbath, Slayer oraz Eagles of Death Metal. Twoje porównanie z użytkownikiem fake_u wypada: Słabo Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Metallica, Kyuss, Brant Bjork, Slayer oraz Black Sabbath. Twoje porównanie z użytkownikiem Pelipe93 wypada: Super Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Kreator, Rotting Christ, Pantera, Judas Priest oraz Running Wild. No Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 kur'wa mam na liscie ostr? ; / Cytuj
szaden 228 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem Zakalec wypada: Super Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Them Crooked Vultures, Dog Fashion Disco, Jamiroquai, Miles Davis oraz Queens of the Stone Age. Twoje porównanie z użytkownikiem koobek wypada: Super Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Them Crooked Vultures, Queens of the Stone Age, Indios Bravos, Led Zeppelin oraz Coldplay. Twoje porównanie z użytkownikiem Zaton_pl wypada: Średnio Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Kyuss, Suma, The Black Mages, Iron Maiden oraz Metallica. Nie jest źle Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 http://www.lastfm.pl/user/Buuszmen napier.dalać Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem Buuszmen wypada: DOBRZE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera The Tiger Lillies, Kreator, Led Zeppelin, Megadeth oraz Black Sabbath. ...proszę, niewiele osób słuchało Tiger Lillies :> Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 z każdym z powyższych - fatalnie; najgorzej z Siara_iwj z którym dzielę tylko Motörhead i Zaton z Dropkick Murphys. najlepiej, bo aż średnio z Bartezoo - The Dillinger Escape Plan, Faith No More, A Place to Bury Strangers, Meshuggah, Massive Attack nawet nie wiem kiedy ja słuchałem Meshuggah teraz już wiem kim jest ten szaden odwiedzający mój profil - av mnie zmylił i myslałem, ze to Lucek ;] Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Twoje porównanie z użytkownikiem Zaton_pl wypada: SUPER Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Rotting Christ, High on Fire, Caliban, Behemoth oraz Clawfinger. Twoje porównanie z użytkownikiem greah wypada: FATALNIE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Infected Mushroom oraz Meshuggah. Twoje porównanie z użytkownikiem Buuszmen wypada: DOBRZE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera High on Fire, Behemoth, Metallica, Priestess oraz Maybeshewill. Twoje porównanie z użytkownikiem bartezoo wypada: FATALNIE Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera High on Fire oraz Meshuggah. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ze mną masz super Przemciu :* Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 kur'wa mam na liscie ostr? ; / Spoko, ja mam Madonnę. Sprawdzone info. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 chociaz ostr to zaden wstyd imo, tylko dla doroslych dobry stuff ;] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 żaden żart, ładnie sobie czubki penisów liżecie. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Wyobraziłeś sobie to jako pierwszy tutaj <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi