Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Gość _Milan_
Opublikowano

nie działa na win7 64 ;/

a tak bym polansował sobie fajna muza

Opublikowano (edytowane)

to wtyczke do foo se sciągnij i nara (znaczy plugin, który scrobluje bez programu lastfm).

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_audioscrobbler

Działa jak złoto na win7 64bit.

Jak macie najnowszego foobara i instalacje z pluginami w folderze użytkownika, to kopiujecie dll'a do

C:\Users\UŻYTKOWNIK\AppData\Roaming\foobar2000\user-components\foo_audioscrobbler

Jak nie, to do

C:\Program Files (x86)\foobar2000\components

Edytowane przez totencham
Gość _Milan_
Opublikowano

mi nie scrobluje, a zrobilem jak piszesz, mam foo 1.1

i (pipi)

Opublikowano

Czy na liście pluginów pojawiła się nazwa wtyczki? (rys. 1)

Czy wtyczka jest skonfigurowana? (rys. 2)

Czy podczas odtwarzania kolejnych utworów pojawia się w menu View -> Console coś w stylu:

Opening track for playback: "D:\Muzyka\coś tam\coś tam"
Audioscrobbler: Submitting track...
Audioscrobbler: Submission succeeded.

a jak nie to co?

Gość _Milan_
Opublikowano

ehehe, skad moglem wiedziec ze trzeba wejsc w opcje tool ;]

nigdzie nie ma instrukcji do tego, chyba to jest zbyt oczywiste ...

ok, działa , dzieki

Gość _Milan_
Opublikowano

zamknij ryj szmato, wcale nie smiga tak hopsasa, bo internet też ma z tym problemy, zresztą znajdz mi oficjalnego scroblera od last.fm pod win7, a pozniej zaplodnij starego.

Bedzie mi tu pysk otwieral.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

http://www.lastfm.pl/download :huh:

milanszmata.jpg

Zassane z powyższego odnośnika i bangla :potter:

tam nie ma windows 7 napisane, zreszta, jest w (pipi) tematów w intyernecie ze ludziom nie działa, nawet na oficjalnej last.fm, nie działa mi i ch.uj, spierd,alaaaaaaaaaaj.

Ty wsioku, sluchasz iron maiden, moze dla takich decydentów muzycznych zrobili oddzielna wsiowa wtyczke.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Opublikowano

Ty kaktusie z Poznania - dla takich jak Wy w Londynie powiększają rynsztok, żeby taka hołota miała którędy chodzić. Przecież po samym pasku zadań widać, że to Siódemka.

milanszmata2.png

Teraz lepiej ? Ja wiem, że Wy tam w poznaniu to nadal na Office '97 popierdalacie, także uprzedzam zarzut - to jest Office 2007. Co do kolejnego zarzutu, który się pojawi - wszystko legit.

Co do Maidenów, to ja się przynajmniej do tego przyznaję, a Ty do swojego pedalstwa nie bardzo.

Ganiaj do lasu, gnidoooooooooooo ;]

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

Ty baranie , ze masz windows 7 to widze, bo sam go mam, dodatkowo lepszy procesor i wogle, yebany neandertalczyku ganiajacy z konsola pod krzyzem, chodzi mi o yebana w dup,e twojej macochy strone last.fm do której dałes linka.

test wydajnosci 4,8, ty wypierdku!

Opublikowano (edytowane)

Ty, jaki Ty popierdolony jesteś, to się w pale nie mieści xD

Chcesz specjalnej edycji dla Win7 ? To se napisz, kurwa, ćwieku pancerny. Może jeszcze na komórkę Bartka napiszą specjalną wersję ?

Widzisz, że działa, to w chuju masz jak to się dzieje.

Edytowane przez Keymaker
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

ty chamie!\\scroblowałem jak Ty jeszcze miales jelita

Gość _Milan_
Opublikowano

No nie wygrałes, bo sciagnalem juz dawno ta wtyczke i nie scrobbluje.

Opublikowano

Czyli przegrałeś...Double fail xD

Nie no, kurwa, tęga rozkmina - rozumiem, że mamy ten sam system, ściągamy z tej samej strony wtyczkę, a ta suka nie działa u Ciebie, kiedy to u mnie na wszystkim, na czym instaluję scroblarkę, działa aż miło. Nie ma na necie jakiegoś magicznego solution ?

Gość _Milan_
Opublikowano

Chyba ze wtyka nie działa na home premium, tylko na proffesional ;o

Opublikowano

Sorry, niemiecka kurwo, nie będę dissował dziwki ze szwabskiej części Polski. Dym ze Śląska Ci w dupie poprzewracał.

Wracaj pantoflować do swojej świnki !

Wygrałem xdDDDDDDD

Tej wszystko rozumiem ale odpierdol się od Europejskiej części naszego smutnego kraju i wracaj kraść cegły na odbudowę kamieniczek na Pradze :potter:

A scrobler działa na win 7 64bit bez problemu.