Skocz do zawartości

audioscrobbler

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10734463.jpg

15 i 17 lat i rozmawiaj tu z nimi normalnie. Ja nie wiem jak wy, ale ja już usuwam lastfm, zakładam nowego i slucham tylko metalu z lat 80 i nosze białe buty oraz dżinsy rurki bo glany i bojówki nie są truu!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lol, dzisiaj last.fm pokazywał mi, że słucham kawałków w przyszłości o_O i to jeszcze zapetlił mi niby jeden kawałek w kółko, którego nie mam na playliście. Powiedziałbym, że to wtyczka last.fm do foobara, ale jak włączyłem i wyłaczyłem foobara to na stronie zrobił sie update i juz kawałki normalnie wisiały ;D

http://i43.tinypic.com/aea9zs.jpg

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak w ogóle dziś się zastanowiłem o co chodzi z zakładką "odjazdowi wykonawcy" w lansfm. Jak wchodzę w taga którym oznaczone są zespoły to pod tymi właściwymi pojawia się tabela "odjazdowi wykonawcy".

W sensie, że jakiś ril undergrand którego słucha 20 osób na całej ziemi wliczając rodzinę wokalisty ?

Np. http://www.lastfm.pl/tag/hardcore

Opublikowano

Radio jest jedną z fajniejszych opcji Lasta moim zdaniem, tak że bardzo mi przykro, że portal poszedł w stronę komercyjną.

Opublikowano (edytowane)

czasem fajnie bylo sobie odpalic to radio, zeby posluchac wykonawcow z okreslonego gatunku - czasem dalo sie w taki sposob odkryc niezle kapelki ; /

Edytowane przez Zajcik
Opublikowano

No właśnie radio trochę pomagało namierzać, bo mogłeś od razu posłuchać, który z polecanych zespołów jak gra, a teraz co? Sam będziesz każdego po kolei szukał? No trochę kiepsko jak dla mnie.

Opublikowano

uzywa ktos pluginu do foobara bez calego zaisntalowanego tego progoramu last.fm? Kurdde po formacie nie chce mi skroblowac dziadostwo. Sciagnalem rozne wersje playerka.