Skocz do zawartości

Valkyrie Profile 2

Paliodor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zeby nie było, że jestem totalną siermięgą krawędź ta jest daleko, a w lokacji nie ma żadnego wroga ani przedmiotu, więc nie można użyć fontu.

Chyba ciemięgą (łamagą). Wg niezastąpionej Wikipedii siermięga (świtka) to

wierzchnia odzież wieśniacza, noszona także przez zagonową szlachtę, z grubego materiału o długich rękawach, sięgająca do kolan lub połowy ud.

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awitka

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak weźmiesz New Game po przejsciu gry to zaczniesz od nowa. od zera.

A jeśli chodzi o Seraphic Gate - wystarczy dojść do ostatniego savepointu w grze, zasejwować, wyjść na mape świata i tam powinien pojawić Ci się Seraphic Gate.

Ew, po prostu przejdź gre, wczytaj save'a cofnij sie na mape swiata i jestes w Seraphic Gate.

Jak pisałem pare razy - nie odsyłać Einherjarów zanim nie dojdziesz do SG. Tam zakładając im najlepszy ekwipunek i dopiero odsyłając, dostaniesz mase itemków zwiększających statystyki. Zerknij sobie do mojej porady o tym w PE albo na http://www.neojsite.pl

Trochę odświeżę temat po latach, bo nie można zakłądać nowych wątków ;) Mianowicie słyszałem, że jak się gra drugi raz od nowa, to gra ma "podwyższony poziom trudności". I teraz pytanie, mianowicie czy występuje cos takiego, że po zabiciu wroga otrzymujemy więcej punktów doświadczenia, czy po prostu jest ich trudniej zabić?