Ghull 0 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Zgadnijcie, czemu mam taki avatar Nightmare RZĄDZI. Jegor Throw'y są najbardziej ŁAŁAŁI a pozatym tupanieee..... kurcze mam nadzieje że w SCIV nie zmieną mu głosu... I'll burn you alive!!! Cytuj
Calindor 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Kilik jedna z najlepszych postaci mimo że walczy jakimś kijem bez trudu wyprowadza comba i może rozwalić przeciwnika. Na drugie miejsce postawie Taki, jest bardzo , dobra , szybka , silna . Warto nią pograć aby opanować resztę postaci to od niej zacząłem a skończyłem na Kiliku. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Najlepiej prezentuje się Nightmare, zwłaszcza w drugim uniformie z maską przypominającą przez mgłę tę, którą nosił Predator? Ten podstawowy strój jest chyba wzorowany na pierwszym Caliburze. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Moim ulubionym charakterem jest charakter casualowej bijatyki. Cytuj
dameron 1 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Hmm.... Od początku serii to był Siegfried, nie ze względu na image tylko na styl walki, pozatym pobocznie Astaroth i Voldo. A tak wogóle to każdym lubię pograć i Siegfrieda nie wybieram do walk z kumplem (sparring partnerem notebane) bo on niepotrzebnie się tylko irytuje. A, i jest jeszcze jedna postać którą lubię tak samo lub nawet bardziej od Zigiego o dźwięcznej nazwie "?" Cytuj
Shunsui93 0 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Mitsurugi, po prostu dobrze mi się nim gra xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi