Skocz do zawartości

SC-SC3 Ivy

R!NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ej widze, ze tutaj tlum :lol: Reset zaglada tu jeszcze?

Wyczytalem jakis czas temu na sc.com w poscie jakiegos kolesia,ktory twierdzi, ze ma SC4 juz (chyba jakas beta) ze CS i SS u Ivy maja inna kombinacje (probowalem juz to zrobic, ale nie wychodzi mi za bardzo :x nie pamietam dokladnie jak to bylo, ale zaczyna sie na 741 chyba, i nowy rzut :D koles nie chcial zdradzic szczegolow, wiec okaze sie czy to prawda za 2 tyg :)

Edytowane przez R!NG
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Reset to teraz rzadko na forum zagląda.

Jak wczoraj rozmawiałem z Twoim idolem (z Resetem też rozmawiałem, ale chodzi o Linka), to powiedział, że czytał, że to ma być jakoś HCF,HCB. Czyli niby łatwiejsze, ale na pewno mniej komfortowe dla Ivy-playerów - gdzie buffering? No ale to nie jest pewne, więc lepiej poczekajmy do pełnej wersji.

Opublikowano (edytowane)
Reset to teraz rzadko na forum zagląda.

Jak wczoraj rozmawiałem z Twoim idolem (z Resetem też rozmawiałem, ale chodzi o Linka), to powiedział, że czytał, że to ma być jakoś HCF,HCB. Czyli niby łatwiejsze, ale na pewno mniej komfortowe - gdzie buffering? No ale to nie jest pewne, więc lepiej poczekajmy do pełnej wersji.

Znalazlem: 7412369632147. Od razu moge powiedziec, ze to bedzie masakra do zrobienia po GI, i znacznie trudniejsze niz 376231 (ale glownie chodzi o bardzo szybkie wklepywanie, takie wolne bedzie latwiejsze) Ale mam nadzieje, ze to jednak prawda, glupio by bylo jakby znowu byl ten sam input :P wtedy od poczatku wszyscy by umieli rzuty, where's teh fun in that?

aha i podobno wraca "spiral serenade" z SC2 (co to byla za postawa?)

Edytowane przez R!NG
Opublikowano
Ale mam nadzieje, ze to jednak prawda, glupio by bylo jakby znowu byl ten sam input :P wtedy od poczatku wszyscy by umieli rzuty, where's teh fun in that?

Ciesz się, że teraz obok Ciebie nie siedzi Reset. Why? -> :wkurzony:

Mnie o to pytasz? A tak, chyba miałem 2. Ivy w Polsce, kiedy Twoja jeszcze była w kołysce :whistling: To była najgorsza z jej postaw - ta, w której machała biczem obok siebie.

Opublikowano
Ale mam nadzieje, ze to jednak prawda, glupio by bylo jakby znowu byl ten sam input :P wtedy od poczatku wszyscy by umieli rzuty, where's teh fun in that?

Ciesz się, że teraz obok Ciebie nie siedzi Reset. Why? -> :wkurzony:

:lol:

No nie wiem jak dla Reseta, ale dla mnie wieksza frajde by sprawil nowy input. Bylo by co masterowac. Wlasnie to, ze w SC3 byl CS z SE i inny timing dla 5hit bylo fajne. Czlowiek pare razu dostawal szalu, ale warto bylo

Mnie o to pytasz? A tak, chyba miałem 2. Ivy w Polsce, kiedy Twoja jeszcze była w kołysce :whistling: To była najgorsza z jej postaw - ta, w której machała biczem obok siebie.

hehe :P ja tej gry w ogole nie pamietam. Wiem tylko, ze ta postawa gdzie machala nad glowa miala skrot ST xD

Opublikowano
O i żeby tak jak u niej różniły się animacją:P

Różnią się :rolleyes: Przynajmniej w SC2/3.

BTW: Zajrzyj na SCPL. Jeśli jesteś zainteresowany moderowaniem któregoś z SA (Hilde? Setsuka?), to daj znać :)

Opublikowano

Kamilowi pasuje, ze Ivy będzie miała zmienione rzuty bo będę się ich musiał uczyć od nowa na Xboxowym padzie co zajmie pewnie trochę czasu (chociaż niby gałka jest ok):P

Najpierw zobaczę co z tego SC4 będzie i czy będzie się w to dało grać dłużej niż pół roku:).

O i chciałbym aby bar Asty był tak z -12 na bloku:P

Gość Kasandra
Opublikowano
Hehe to niech przy okazji Astarothowi zmienią input jego speciali na ten stary od Ivy: P. O i żeby tak jak u niej różniły się animacją:P

O i chciałbym aby bar Asty był tak z -12 na bloku:P

Aramis Ty się od Asty odpiórkaj

Żeby nie offtopować:

Ivy ma fajne balony.