Kingofanime 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) Ze sklepu... http://downloads.khinsider.com/ -Najlepsza stronka z muzyczkami tutaj jest bardzo duzo muzyki z anime Mozna tez szukac na warezach albo...Po prostu wpisac np "Naruto ost rapidshare" Edytowane 6 czerwca 2008 przez Kingofanime Cytuj
Paul1986krk 0 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Berserk Forces wymiata! (Susumu Hirasawa) Cytuj
white_darqo 0 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Bleach opening Głownie za tekst Opening Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Sadness and Sorrow z Naruto :cierpienie: http://shippuuden.pl/infusions/musicbox2_panel/player/ Trzecia od góry Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Tabi no tochuu- Spice and wolf Vanilla salt-ToraDora God knows-Suzumiya Haruhi(uwielbiam ten kawałek) Rasen-Seto no hanayome I jeszcze wiele innych ale nie chce mi sie tyle pisać Cytuj
Yang 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Gackt - Tsuki no Uta z Texhnolyze Wind - pierwszy opening z Naruto ( ale musze przyznac ze prawie wszystkie opki i endingi mi sie podobaja)BACZKOJ! Cytuj
Lain 107 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 boa - duvet, zawsze czekałam aż się skończy odcinek i będę mogła drugi zacząć, żeby móc tego posłuchać. xD oczywiście z Lain ; ] Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Opening z Death Note/Detroit Metal City i Tengen Toppa Gurren Lagan. Miód w uszach. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Opening z Death Note/Detroit Metal City i Tengen Toppa Gurren Lagan. Miód w uszach. o to Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Cały OST z Cowboy Bebop, a w szczególności Real Folk Blues, Call Me, Rain no i mistrzowski Goodnight Julia. Dodatkowo lubie Asterisk i Houki Boshi z Bleach, zawsze mnie w dobry nastrój wprawiają. Edytowane 26 marca 2009 przez teddy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 wlasnie slucham sobie ost z Akiry... totalnie mnie rozwalil. mozecie polecic cos innego w tym stylu? własnie sciagam ost z Papriki ;] Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 (edytowane) Do moich ulubionych utworów i składanek należą: Cowboy Bebop wszystkie OST'y , prawdopodobnie najlepsze dzieło Yoko Kanno. Dzięki muzyce z tego anime zainteresowałem się Jazzem. Vision of Escaflowne wszystkie OST'y Lovers only, zbiór najlepszych utworów z Vision of Escaflowne Ghost in the shell OST Ghost in the shell Stand Alone Complex OST'y z serii i kinówki Macross Frontier, album" Nyan Tama vocal collection" jest genialny Kiseki no Umi z Record of Lodoss War Akira OST Man in the desert z albumu "Song to fly" Generalnie to uwielbiam twórczość Yoko Kanno, stworzyła ona OST'y do takich anime jak Cowboy Bebop, Macross Frontier i Vision of the Escaflowne. I jak dotychczas nie wyszedł spod jej ręki żaden słaby soundtrack. Edytowane 18 maja 2009 przez Paliodor Cytuj
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Nie mogę nigdzie znaleźć OST z Air, jak ktoś ma niech zapoda cały. A i polecam kawałek Blue Flow z anime Haibane Renmei, genialny ! Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 http://gh.ffshrine.org/soundtracks/a Tam masz wszystkie OST'y na "a" i wśród nich jest parę z Air ale musisz sam wybrać bo nie wiem o który tobie chodzi. Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 ost z fate-stay night jak nikt nie wspomnial to obczajcie, bo dobry shit. tak sie zapytam robiąc lekkkie OT - opłaca sie ruszać vision of escaflowne, czy olać to lepiej? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 ost z fate-stay night jak nikt nie wspomnial to obczajcie, bo dobry shit. tak sie zapytam robiąc lekkkie OT - opłaca sie ruszać vision of escaflowne, czy olać to lepiej? Chodzi Ci o Soundtrack z tego anime czy samą serię? Koniecznie to obejrzyj/odsłuchaj, tak samo z filmem, to świetne produkcje. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) Również gorąco polecam Vision of the Escaflowne. jest to jedne z moich ulubionych tytułów. Świetne anime z przepiękną muzyką, którą zarówno do serialu jak i do filmu tworzyła Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Warszawskiej we współpracy z japońską kompozytorką Yoko Kanno. Edytowane 29 maja 2009 przez Paliodor Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Serio? Nie wiedziałem nawet, fajnie. To ta sama co do Suikodena grała? Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 (edytowane) Z tego co widzę na wikipedii to ona nie robiła muzyki do Suikodena: http://en.wikipedia.org/wiki/Yoko_Kanno Ale do paru gier coś tam stworzyła, zresztą przeglądnij sobie jej dorobek. Yoko ma na koncie mnóstwo genialnych produkcji do anime, filmów, gier, reklam dla różnych firm i instytucji itp. Ma ogromny talent i jestem jej fanem od bardzo dawna ^_^ Edytowane 30 maja 2009 przez Paliodor Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Moje faworyty (anime i tytuł utworu): Simoun: ~Izumi no Hadou~ (jeden z najlepszych i najbardziej klimatycznych utworów jakie słyszałem w anime. Idealnie obrazuje 'prawdziwy' klimat Simouna) Eureka7 ~Get it by Your hands~ (fajny techniczny kawałek poświęcony chyba najfajniejszym postaciom w tym anime) Elfen Lied ~Lilium~ (obie wersje - szczególnie kosząca 2ga część utworu) Tsukihime ~Gibbous Moon~ (klimat i ten głosik;]) Fate Stay Night ~Eien No Toga~ i ~Tenchi Hou Take~ (można mieć mieszane odczucia co do tego anime, ale OST jest bez wątpienia mega kosiorem) Haibane Renmei: ~Ailes Grises~ i ~Ethereal Remains~ (po prostu piękne) .Hack//SIGN ~The World~, ~Aura~, ~In the Land of Twilight, Under the Moon~ (Kajiura i wszystko jasne) Madlax ~Places of The Holy~ (Kajiura) Noir ~Salva Nos~ (obie - Kajiura;]) Mai-Hime ~Mezame~ (znowuż specyficzny styl Kajiury, za który fani oddaliby życie;]) Jak sobie coś przypomnę to dopiszę;]. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Bardzo gorąco polecam kawałek Hitomi - Stories z Code Geass. Jak to moja mama skomentowała - "gdybym umarła to chciałabym, żeby zagrali to na moim pogrzebie" (omg). Link do utworu -> http://www.youtube.com/watch?v=Ct5qVjPwu5U Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) Kokia - Chouwa Oto z anime Origins Spirits of the Past. http://www.youtube.com/watch?v=j_dtrZXmfBQ Naprawdę polecam. Edytowane 27 lipca 2009 przez teddy Cytuj
Lain 107 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 bleach ending - life is like a boat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi